Venindemaver:)

Det er ret fedt, det der med at være gravid! Altså når man ser bort fra de hævede ben og fødder, de kraftige humørsvingninger og det faktum, at jeg må ud og købe trusser i størrelse større end sidst. Igen. Og det ser man bort fra, hvis man er mig. Faktisk synes man, at det er lidt hyggeligt, fordi det ligesom understreger graviditeten:) Så mest af alt er det bare redt fedt.

Og for ikke længe siden blev det liiiige en tand bedre. Man skulle ikke tro, at det var muligt, men det var det! Maria gjorde det bedre:)

Maria er en af mine bedste og ældste (af varighed) veninder. Vi har kendt hinanden i 18 års tid, og vi ses så ofte, det er muligt. Og om lidt skal vi på barsel sammen – Maria er nemlig næsten 11 uger henne:)

Det er simpelthen det bedste at se frem til, at skulle dele barsel og babylykke med Maria! Jeg forudser lange gåture, store kager og dampende, varm kaffe. Og forståelse! Man ved jo  (og kender selv og forstår), at de andre veninder på et eller andet tidspunkt bliver trætte af at høre om ens sprækkede brystvorter og vidunderlige afkom. Med Maria kommer jeg med garanti til at sammenligne brystvorter og andre ‘krigsskader’;) Det ér sgu da for hyggeligt, altså!!!

image

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.