I dag er en god dag:)

Jeg fremlægger følgende beviser:

 • Jeg er i dag 25+0 og har i den forbindelse været et smut forbi lægen. Hun kunne konstatere, at min livmoder og baby vokser som ønsket – yay! Og hun mente ikke, at min lidt store vægtstigning er noget at bekymre sig over. Derimod var hun en smule bekymret over mine mange plukkeveer, så nu har jeg fået til opgave at tælle dem og deres varighed de næste dage.

 

 • Jeg har i dag lavet kødsovs ud af 1,5 kg kød, hvilket vil sige, at der var til en omgang spaghetti med kødsovs i dag OG – vigtigst – at der er til en lasagne i morgen. En lasagne af en sådan størrelse, at der er til to dage. Næstefter ‘mad jeg ikke selv har lavet’, er ‘mad til flere dage, så jeg skal lave mindst muligt’ min livret:)

 

 • Ane er i dag begyndt at synge med på melodien fra ‘Brandmand Sam’. Det er ultimativt det sødeste, jeg nogensinde har hørt!!!!

 

 • Miriam har udgivet et indlæg, hvor hun sammenligner bloggere med kendisser. Jeg er Drew Barrymore, og jeg er glad! Både fordi jeg har elsket Drew Barrymore hele mit liv (E.T. er den første film jeg mindes at have set. Så ret meget hele mit liv uden helt rigtigt at være det.), men mest fordi jeg altid bliver sådan lidt småfnilret og starstruck, når Miriam nævner mig. Det er tosset, for hun er jo bare en helt almindelig dame med en helt ualmindelig kat. Og så alligevel ikke, for Miriam er og bliver min absolut yndlingsblogger! Og dét at hun overhovedet kender til min eksistens, er ret stort i min lille verden;)

 

 • De sidste ting fra Olivers værelse er i dag blevet rykket ud. Billederne er pillet ned fra væggen i spisestuen. Dørene til køkken og stue er gravet frem fra udhusets edderkoppefyldte indre. Vi er SÅ klar til at vælte væg i weekenden! Jeg glæder mig vanvittigt meget til vores nye spisestue:)

 

 • Jeg har æblekage på tallerknen, kaffe i koppen og Fyrsten ved min side. Og om små 20 minutter toner Katrine frem på Kanal4 i det nye program ‘Nyskilt’. Jeg tillader mig at sige, at jeg kender Katrine (dét må man godt efter 3. ‘date’!), og hun er alt for åbenmundet, alt for impulsstyret og alt for herlig:) Perfekt afslutning på en god dag!

0 kommentarer til “I dag er en god dag:)”

 1. Årh, hold da op, du er da både på Bloggers Delight og har fem gange så mange instagramfølgere som mig, så så lille kan din verden da heller ikke være! 😉 Spread the loooove! <3

  1. Søde Miriam, jeg er folkeskolelærer fra Lolland. Med kalveknæ og leverpostejsfarvet hår. Min verden er meeeeega lille, og det tror jeg aldrig rigtig kommer til at ændre sig;) Kys på dig!!!

 2. Selvom det i nogles øjne er fyfy at komme med kontrameldinger på lægers ordrer, så får du altså lige en plukkeves-kontra fra mig, den frække jordemoder 😉 . De skal ikke tælles, ej heller måles tid på. Plukkeveer skal man have. Man må gerne have mange. Der findes faktisk ikke et max-antal. Det eneste du skal reagere på er, hvis de gør ondt og kommer i ve-lignende mønster. Mange plukkeveer kan skyldes magnesium-mangel hos den gravide, så i stedet for at tælle (og blive unødigt bekymret) så køb et glas magnesiumtabletter og vid at det bare er din livmodermuskel der træner til gode fødeveer. Jeg håber ikke jeg blot bringer dig forvirring – jeg kan blot ikke lige lade være med at reagere på så håbløst et gammeldags råd du lige fik fra lægen der. mange kærlige hilsner fra en jordemoder 🙂

  1. Hæ hæ 😉 Jeg har haft nogle stykker, som gjorde ondt. Eller – som var mere ubehagelige end vanligt. Jeg shopper magnesium og håber, at det hjælper! Tak for rådet :kissing_heart:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.