Noget om ikke at være rigtig klog….

Nogen vil måske mene, at jeg ikke er rigtig klog. At jeg har galoperende fis i kasketten og en skrue løs. Eller lad os sige fire – bare for at være på den sikre side!

Der er i skrivende stund 100 dage til termin. 100 dage, det er ikke længe. Og i går væltede vi væggen mellem spisestuen og Olivers værelse….

image

Så ja, måske er jeg bare fra forstanden. Men nogen gange skal tingene bare gøres og væggene væltes. For ærligt – man når da ikke og en skid med to børn, gør man vel?! Jeg har ikke prøvet det. Men jeg har prøvet at ha’ ét barn, og man når forbavsende lidt med ét barn. Jeg tænker, at mængden af ‘det vi ikke når i dag, når vi at lægge en plan for i morgen, så vi får det gjort inden 2027’ vokser proportionelt med antallet af børn. Og lige om lidt har vi to små børn. Plus to kæledyr – det figurerer også i ligningen.

Så væggen skulle bare væltes nu, færdig basta. For ellers bliver det endnu et af de projekter, som vi drømmer om, men langsomt skubber i baggrunden, fordi virkeligheden og hverdagen som altid trumfer alting. Med rette – misforstå mig ikke. For jeg er helt med på, at vasketøj og spaghetti med kødsovs er herre vigtige elementer i livet. Det er ligesom dét, der får hjulene til at køre rundt. Men drømmene og de tossede og hovedløse projekter, som at vælte vægge, gør bare turen en anelse sjovere.

JA, jeg er rablende vanvittig. Men jeg er glad! Glad for min voksende mave og min utrættelige Ane, for min forstående og meeeeeeeget tålmodige mand, for min manglende væg og murestøvet under mine bare tæer. Glad fordi jeg pt stadig er grebet af ‘hold kæft, hvor bliver det godt’-stemningen. Glad fordi jeg ved, at I minder mig om dette indlæg, når jeg om små to måneder rammes af panik, fordi der stadig er hul i gulvet og intet tapet på væggene;)

image

0 kommentarer til “Noget om ikke at være rigtig klog….”

 1. Du har ikke en skrue løs.. Du er bare ved at bygge rede!! 🙂
  Da jeg var gravid skulle vi i gang med sidste del af projekt “slå to lejligheder sammen”… Badeværelserne! Åhhhh Gud! Men det gik så fint, og det var SÅÅÅÅÅÅÅ rart at de var lavet, da lille bebs kom – for nej, man får sgu ikke lavet så meget med et spædbarn på armen. 😛
  Nu er min bebs 11 måneder!
  Jeg vil gerne tilbyde dig min hjælp og mine hænder! Hvis I skal bruge hjælp til at sætte tapet op, spartle, male.. Jeg er uddannet bygningsmaler, og du kan vel se min e-mail her? Så skriver du bare! 🙂

  1. Du er skide sød, Bolette!!! Har hevet fat i det firma, der kommer for at skifte vores vinduer lige om lidt. Håber de er friske på en ekstra udfordring;) Ellers råber jeg højt! Taaaak :kissing_heart: Og godt at høre, at jeg ikke er alene;)

 2. Ha ha den prøvede vi også inden ankomsten af yngstemand. Da var heeeeele stuen fyldt op med gipsplader og lofts/gulvbrædder…. gæsterne måtte snog sig for at komme hen og se vidunderet, fordi jeg havde placeret mig i sofaen og der var kun en lille sti hen til . Det bliver så godt i sidste ende hjemme hos jer. Vores projekt trak ud, men det er også blevet helt fantastisk.

 3. Det bliver SÅ godt! Og på 100 dage når I det i fin stil. Vi har to børn. Og en ny lejlighed. Ved ikke om vi ville nå mere med et barn, men faktum er, at vi når meget lidt. Men at det måske går nok alligevel :-)…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.