Forresten….

  • er der kommet ‘svar’ fra Statsforvaltningen. Før de vil tage vores sag op igen, skal vi redegøre for, hvorledes Fyrsten lider af en livstruende sygdom…. Det er lidt svært, for han lider jo ikke af en livstruende sygdom – han fik ‘bare’ en blodprop. Han står op hver dag og passer sit job. Han slår græs og vasker gulv og leger gemmeleg med Ane. Men han har nitroglycerin i jakkelommen – “Det skal du sprøjte under min tunge, hvis jeg falder om, skat!” Og vi har netop doneret penge til en indsamling, som Fyrstens niecer har startet til ære for deres far, Fyrstens storebror, som døde af en blodprop sidste sommer. Det FØLES som en livstruende sygdom. Så vi finder papirerne fra lægen frem og sender af sted, så må vi se….
  • har jeg fået strækmærker på brysterne. Dét var jeg ikke forberedt på!!! Maven, jovist. Men brysterne?!
  • har jeg fået dobbeltbooket mig og sagt ja til en overnatningstur med jobbet samme dag, som jeg skal til mit andet jordemoderbesøg. Jeg har måtte rykke jordemoderen, jeg kan jo ikke skuffe 6 teenagere, men shit hvor det irriterer mig! Jeg er så utålmodig og spændt, når det kommer til alle de der graviditetsting, og det føles som en eeeeevighed at skulle vente en uge længere.
  • skal jeg til fødselsforberedelse for første gang i næste uge. Fødselsforberedelse. Som en rigtig gravid kvinde. JEG er en rigtig gravid kvinde – det er jo for vildt:)
  • Ser jeg lige for tiden ‘Grey’s Anatomy’ for, hvad jeg tror er 5. eller 6. gang. Jeg gør det samme med Harry Potter-bøgerne. Der er bare et eller andet vidunderligt afslappende ved at hænge ud med karakterer, som man kender som sin egen bukselomme. Nå ja, og så er mændene pæne;)image

0 kommentarer til “Forresten….”

  1. Åh, det gør virkelig ondt i mit kommende socialrådgiver-hjerte, at have i baghovedet at alt det kommunale boks-tænkning og krydse tjek lister af-tænkning, kan ignorere noget så åbenlyst og selvfølgeligt som jeres historie. I passer ikke lige ind i normen og der findes ikke lige en åbenlys liste hvor man kan hakke jer af på, så det bliver bare så pisse besværligt, dumt og lige gyldigt. Du havde fået et “godkendt”-stempel hen over din fil, hvis det var mig der sad med den 😉

  2. 1. Hvor er det trist at statsforvaltningen er SÅ firkantede. Jeg krydser så meget fingre for jer.
    2. Jeg bliver simpelthen nødt til at rette dig. Det er ikke pæne mænd, der er med i Grey, det monster lækre mænd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.