Søndag i Ikea…..

Mig: Ja, det bliver godt!!!! Listen er klar, målene taget. Hurtigt ind, hurtigt ud, hjem og lave puslekrog. 

Ane: Nej!!! Nej, jeg vil ikke sidde i den vogn. Eller holde dig i hånden. Se far, jeg løber. Fang mig, fang mig, flyv mig. Nej! Ikke op i vognen, siger jeg. Mariekiks? Okay, jeg spiser den i vognen.

Fyrsten: Jeg dør…..

Mig: Uh, flotte glas! De står ikke på listen, men jeg kigger lige. Hov, papirafdeling! Åh, pæne, pæne farver. Jeg er sulten. Og har kvalme. Skal man hele vejen ned til elevatoren for at finde et toilet? Hov, der er en lille frø på den notesbog:) Pæne, pæne notesbog!

Ane: Uh, flotte glas! Jeg tager lige ét. Og jeg kan stable et andet ovenpå. Se far, jeg er go’! Nej nej nej, du skal putte flere ovenpå, far. Ikke fjerne dem. Eller mig. Hold op! Jeg vil derover, der er flotte farver. Nej, lad mig nu…. Kiks? Jo tak!

Fyrsten: Jeg dør…..

Mig: Det kan da ikke passe. De må da have et skab, der måler 76 x 61 x 83. Det er jo standardmål! Hvorfor er der ingen medarbejdere, der kan hjælpe? Måske vi kan tage forbi MacD, når vi kører hjem? Mmmm, chili cheese tops! Hvorfor er der ingen toiletter? Hvor er Ane? Jess, hvor er Ane??

Fyrsten: Jeg dør……

Mig: Nej nej nej, hvor er du, Ane?? Så hurtig kan du sgu da ikke være? Kom nu frem, kom nu frem! Måske er du …. hov, er det en fransk hotdog, han render rundt med? Hvor har han den fra? Fokus! Ane, hvor fanden er du??? Dér! Lyserød sko ud ad skabsdør – fundet!!!!

Ane: Det er et slot! Og det er mit slot. Jeg bor her nu. Hvis jeg lukker, bliver der mørkt. Det er sjovt! Hej mor, kom ind i mit slot. Nå, ikke?! Jeg bliver her! Slip mig, tykke dame! JEG BLIVER HER!!! Nej, det virker ikke denne gang, du kan ikke narre mig, jeg gør det ikke, jeg skal nok ….. Kiks? Ja, tak så….

Fyrsten: Jeg dør…..

Mig: Ej, nu må de fandme stoppe. Er der ingen ansatte i det her firma? Der er en computer. Hvad hvis jeg trykker på den? Mon der så findes ansatte? Hvad hvis jeg kommer til at puffe til den? Mon ikke der findes en særlig straffri paragraf for gravide kvinder? Gravide kvinder i Ikea? Det må være sket før! Jess, find en ansat. Fordi jeg siger det! Ej, vi går. De er tydeligvis ikke interesseret i kunder. NU går vi! Uh, skal vi ikke købe badekar til baby, nu vi er her? Hvad mener du med, at det ikke står på listen? Fuck listen. Uh, se den uro, den er pæn!!!!

Ane: Far, far, jeg vil ha’ den pude. Og den bamse. Og de tuscher. Jeg vil op. Sæt mig ned. Du er dum, far. Jeg vil ha’ mor. Nej, du skal bære mig far. Jeg er tørstig!!!

Fyrsten: Jeg dør….

Mig: Nu kører vi altså hjem! Kom, Jess. Ej, hold lige øje med Ane, hun tømmer sin drikkedunk på gulvet. Hov, de har soft ice! Jeg ku’ godt spise én. Kom, vi køber en soft ice. Ej, nu har jeg kvalme. Vi glemte rodebutikken!!!! Nå, ikke nu? Okay, så gør vi det bare, når vi skal herud igen på søndag:)

Fyrsten: Jeg dør…..

image

0 kommentarer til “Søndag i Ikea…..”

  1. Hahaha. Det er så sjovt! Det kunne være os. Bortset fra at min mand altid forsvinder (jo, jo det er ham, ikke mig, der bliver væk).

  2. Hej E! Hvor er det bare skønt, at følge med. Jeg kan ikke vente til at det bliver min tur! I mellemtiden kan jeg ligge og grine helt hysterisk over dine fantastisk indlæg. Tusind tak!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.