Uge 30 – status

Jep, jeg er her stadig! Jeg har bare prioriteret at holde efterårsferie fremfor at blogge.

Den sidste uge er gået med Lolland, kram, Marabou, kys, lur, pizza, kaffe, Luksusfælden, æblekage, mere lur, håndværkere, improviseret spisestue, nybagte boller, mere lur og the. Så er I opdateret;)

Og nu en status over uge 30, som jeg let og elegant (læs: tungt og træt) rundede i tirsdags:

  • Jeg har stadig ingen fornemmelse af, om det er en pige eller en dreng. Ingen overhovedet. Og jeg er fortsat ret så ligeglad:)
  • Jeg er dog overbevist om, at det er en bebs med slagkraft, for den dasker mig til tider så hårdt, at jeg kan lave knuckles med den!!!
  • Jeg synes, det er pænt hyggeligt med de der dask og spark. Nu. Jeg gruer lidt for, hvordan de mon vil føles når Baby er dobbelt så stor…
  • Der begynder ligeså stille at komme babyer til i de terminsgrupper for december, som jeg er med i på Facebook. Det skræmmer mig fra vid og sans! Jeg skal bare overhovedet ikke presse noget menneske ud de næste mange uger!
  • Jeg har det stadig helt fint med min vægtøgning, selvom jeg nu har rundet de 20+. Jeg har det fint med det:) Psykisk. Rent fysisk er der stadig 6 arbejdsdage tilbage, før jeg skal på barsel, hvilket betyder 6 cykelture á sammenlagt 15 km. Det er tung og hårdt, og jeg mangler sådan et ‘bred last’-skilt til min røde jernhest.
  • Jeg er begyndt til fødselsforberedelse, og jeg er vild med det!!!! Jeg havde forestillet mig (… frygtet, ku’ man også sige), at vi skulle ligge i en cirkel og stønne, mens vi visualiserede, at vores skede åbnede sig som en rose i foråret. Oh no, vi danser og griner og stønner kun minimalt:) Men det fortjener et indlæg for sig selv!
  • Jeg hører “Det er vist lige op over, hva’?”-bemærkningen minimum én gang om ugen. Det bliver nogle lange måneder…..

image

0 kommentarer til “Uge 30 – status”

  1. Elsker at følge med i din graviditet – det var mig selv for et par år siden:)

    Skønt med så tidlig barsel! Hvordan kan det være? Det er forhåbenligt ikke noget med helbredet? Ellers held og lykke med de sidste cykelture. Du skal nok klare det;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.