Mødre, smid kedeldragten og knolden i nakken!!!

I går delte jeg dette billede på Instagram og ytrede, at jeg havde fået en rigtig god idé:)

image

Idéen er naturligvis at anskaffe mig sådan en lækker, pjusket page. Men ikke alle var enige i, at det er en god idé.

Argumenterne imod går hovedsageligt på det der moderskab, som altså snildt kan stikke en kæp i hjulet, når det kommer til ønsket om at tage sig godt ud. Og det er jeg fuldstændig med på. Been there – done that – med gylp i hovedet, på blusen og i skoene….. Moderskabet er hårdt, træt, beskidt og ildelugtende. Og det samme er du som mor, hvorfor det efter sigende skulle være at foretrække at have langt hår, som bare kan rulles op i en knold, når mor er træt og barnet umuligt. Jeg kan godt se fornuften i det – det kan jeg virkelig godt. Og jeg er med på, at det kloge og fornuftige naturligvis er at tænke praktisk. Nu er jeg bare ikke kendt for mit forvoksede fornuftighedsgen. Tværtimod. Altså mig, som har sat gang i projekt spisetue og nye vinduer 10 uger før termin. Mig, der oftere spiser nutella end tun. Mig!

Og når nu så mange siger til mig, at jeg bør tænke praktisk, så bliver jeg en smule kontrær og tænker ‘Niksen!’. For hvor trækker jeg så lige grænsen? Skal jeg bare hyre alle mine jeans ud med det samme, fordi jeg med garanti vil være så træt og brugt, at jeg ikke får kæmpet mig tilbage i min gamle størrelse? Eller fordi de alligevel vil blive smurt ind i makrel og yoghurt. Jeg kan ligeså godt erhverve mig en kedeldragt med samme. Og en hjelm, for sådan nogle unger har det med at kaste med ting. Hey, nu hvor jeg alligevel har hjelm på, er håret jo helt lige gyldigt – smart;)

Jeg vil gerne være en lækker mor. I pænt tøj og med pænt hår. Og jeg ved godt, at chancerne for, at det kommer til at ske er omtrent ligeså store som mit umodne fornuftighedsgen. Jeg bliver højst sandsynligt brugt og træt at se på. Men jeg har satme ikke tænkt mig at planlægge det!!! Og skal jeg være brugt og træt at se på, så har jeg tænkt mig at gøre det med en frisure, som har potentiale for at være pæn! At den så i praksis er slasket og umedgørlig er en lille og uvæsentlig detalje i kampen for at være en lækker mor;)

0 kommentarer til “Mødre, smid kedeldragten og knolden i nakken!!!”

  1. Jeg stemmer for! Når man ikke har muligheden for den der famøse barselsknold, så er man måske lidt mere tvunget til at gøre en to minutters indsats med en tørshampoo og en hårpudder, for at få den pjuskede page på plads, og det tror jeg er sundt! Så jeg stemmer for lækker, pjusket page!

  2. Som på IG siger jeg det igen … Jeg tror det vil klæde dig rigtig godt. Simpelthen.

    Nu er jeg kommet gennem to babyer med pagehår. Det er gået fint. I nødens stund kan de altså sagtens samles lidt højere oppe på hovedet – så no probs 🙂

    Jeg er vild med din tilgang, at du ikke vil planlægge at være træt, svedig og sweatpants-agtig mor til to …. Go for it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.