Miriam, min Miriam

Jeg tror, at de fleste har opdaget, at der er blevet uddelt ‘Børn i byen’-priser i dag. Inden for bloggerkategorien var det Trine/Lortemor, der løb med sejren. Velfortjent!

Jeg er vild med Trine. Hun er en af de få blogs, hvor jeg læser alle indlæg. Det siger faktisk ikke så lidt, for jeg følger ret mange blogs. Gode blogs, naturligvis. Ellers havde jeg ikke fulgt dem! Men stadig blogs som fra tid til anden leverer indlæg, som jeg allerede ud fra overskriften vurderer ikke fortjener min fulde opmærksomhed. Ikke fordi de er dårligt skrevet, men fordi de er skrevet uden følelse. Den slags indlæg, som en blogger skriver, bare for at skrive noget. Blog-gas. Jeg kan ikke sige mig fri for selv at have slået en virtuel prut i ny og næ, men jeg bestræber mig virkelig på kun at skrive, når jeg har noget på hjertet, som er værd at skrive om. Så udgiver jeg hellere indlæg med 5-6 dages mellemrum, end jeg skriver uden egentlig at have noget at berette.

Trine er med i puljen af prutfrie bloggere, og det elsker jeg hende for! Og jeg synes i den grad, at hun har gjort sig fortjent til sin pris:)

Men! Selvom min blogkærlighed til Trine er stor, så er det ikke den største. Mit hjerte banker særligt for en blogger, som fortjener et hav af priser, hvis du spørger mig. Men ikke ‘Børn i byen’-priser. Jeg tror ikke, jeg fornærmer nogen ved at sige, at det ville være helt forkert;) Men en ‘Bridget i byen’, ‘Stiletter i staden’ eller ‘Frank og Frøkenen’-pris – det ville være passende og fortjent!

Det er naturligvis Miriam, jeg taler om. Miriam er intelligent, velformuleret og særdeles glad for is og stiletter. Hun er åbenmundet og højtråbende – og hun er på ingen måde bange for at tage en god debat. Dét elsker jeg! I et blogland hvor det til tider kan virke som om, at folk bare venter på at blive forarget eller trådt på, er det befriende med en blogger som Miriam, som siger tingene, som de er og tør stå på mål for sine holdninger. Der er aldrig blog-gas hos Miriam – der er til gengæld både rart, sjovt og hyggeligt:) Og nogle gange larmende;)

image

Lad høre – hvilken blog er din absolutte yndlings og hvorfor?

0 kommentarer til “Miriam, min Miriam”

 1. Jeg er også fuldstændig, helt og aldeles, MiriamFAN! Hun er fantastisk 🙂
  – Og du er!
  Jeg læser rub og stub på begge blogs og jeg bliver kun mere og mere fan.
  Kæmpe virtuel krammer på jer begge.

 2. Du har så ret!!! Miriam er for dejlig og hendes blog er absolut prut fri! Ligesom din! Så tak for to skønne, prutfrie blogs

 3. Hørt! Hun er velbegavet, pisse sjov og hudløs ærlig. Miriam fortjener bestemt en blogpris eller to Og skulle hun vinde to en dag, så kan hun dele med dig

  1. YAY!!! 🙂 Hørte du det, Miriam?? Og husk nu, at jeg så til gengæld gerne deler mine pomfritter 😉
   Tak, Mette :kissing_heart:

 4. Jeg er helt og aldeles enig – både mht. Trine og Miriam! Jeg læser ligeledes hvert eneste indlæg hos Sneglcille, uanset hvad det måtte omhandle. Og så læser jeg faktisk også hvert enkelt indlæg hos dig, fordi jeg synes, jeres historie er så krøllet og fantastisk og helt anderledes end alt andet.

  1. Jeg er faktisk, tro det eller ej, først faldet over Sneglcille for nylig, men hun er ved at gå hen og blive vanedannende :stuck_out_twe: Og tak, Ditte – det er skønt at høre 🙂

 5. Iiiiih altså, Elisabeth! Det er lige før, du får mig til at knibe en lille tåre. Hvor er du rar, og hvor sætter jeg stor pris på kærligheden. Jeg elsker også dig og er helt atypisk også smaskforelsket i Ane, men det ved du jo godt. Jeg gider eddermame godt være helt lovey-dovey med dig på sådan en højhellig søndag aften. :kissing_heart:

 6. Miriam er niiiice! Læser også langt de fleste indlæg. Det samme med Lortemor. Jeg læser også flittigt med her. Man er nemlig ikke i tvivl om et godt indhold hos jer alle tre. Virtuelle prutter er ok, men jeg stikker sjældent næsen ned i dem 😉 Jeg ved ikke om jeg selv slår mange af dem, men skriver kun indlæg når jeg har noget på hjerte og/eller igen befinder mig i en akavet situation.
  Frank for Presi!

  1. Det er fandme fedt at høre, Camilla 🙂 Jeg er ret ny følger hos dig, men fornemmer tydeligt, at du har en herlig og prutfri blog 😉
   Word!!!!!!

 7. Selv havde jeg sat det STØRSTE kryds hos Nutidensmor. For mig kan hun det hele hvad en blog skal: informativ, vittig, ærlig, empatisk og bund reel. Jeg følger også Miriam og synes også hun har fortjent en plads i The Blogs Hall og Fame :-)))

 8. Jeg synes, der er mange gode – og heldigvis for det! Jeg elsker forskelligheden, og har egentlig ikke noget imod “fyld/gas”, hvis bare det bliver gjort med glimt i øjet. (Og jeg deler humor med bloggeren, naturligvis.) Jeg efterlyste for nyligt på min egen blog nye blogs at følge, og en af dem, der kom ind, var Nom de Mie. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke er faldet over hende før, men det er god underholdning. Særligt de små lego-pics i bunden af hendes indlæg, synes jeg er hysterisk sjove. Og så kan hun det, som jeg synes, en god blog skal kunne: At få dig med ombord, så du føler, at du kan følge med i, hvad hun skriver, selvom du er ny læser, og ikke har læst hele bagkataloget.

 9. Enig, synes også Miriam er fantastisk og læser alle indlæg. I morblogger-kategorien er jeg til gengæld faldet for Supetheltemor. Hun skriver bare så hjertevarmt, sjovt, sørgeligt og lige ud af posen. Hun er min absolutte favorit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.