At danse nøgen rundt i stuen med en hindbærroulade i den ene hånd og en flaske Asti i den anden!

Det er mig! Jeg danser nøgen rundt i stuen med en hindbærroulade i den ene hånd og en flaske Asti i den anden:) Eller…. Måske har jeg tøj på, fordi det jo for fanden er blevet vinter lige pludselig! Og måske spiser jeg hverken hindbærroulade eller drikker Asti. Men jeg danser! Inde i mit hoved i hvert fald;)

Jeg er i skrivende stund på barsel! Helt rigtig barsel! MED LØN! Jaaa, hva’ gi’r du – det er satme store sager:) Det næste år plus lidt til skal jeg fordrive tiden med Ane, fødsel, kagebagning, Fyrsten, mødregrupper, en smule læsning, HBO-serier, gylp, lort og seriøs søvnmangel. Og jeg glæder mig SOM EN VANVITTIG!!!!

image

Der findes kvinder, som helst ikke vil væk fra arbejdsmarkedet. Kvinder, der har brug for jobmæssig stimuli og regelmæssige mentale udfordringer, som kun ens arbejde kan frembringe. Kvinder, som tager barsel, fordi det er lidt svært at slippe udenom, hvorfor de iler tilbage til karrieren, så snart muligheden viser sig.

Jeg er ikke en af dem!

Misforstå mig ikke – jeg kan godt li’ mit job! Jeg vil endda gå så langt som til at sige, at jeg er virkelig glad for det:) Men jeg arbejder for at leve – ikke omvendt. Så selvom jeg synes, at mit job er skide spændende, selvom jeg dagligt føler mig udfordret på den fede måde, selvom jeg elsker mine kolleger sådan helt rigtigt, så går jeg på barsel med det største smil! Der er tandkød all the way;)

For barsel betyder lige her og nu mere tid med Ane. I dag da jeg hentede hende fra vuggestue, brugte vi tid på at lege på legepladsen. Så kiggede vi på billederne på gangen, før vi gik ud på parkeringspladsen og legede gemmeleg bag skraldespandene. Så brugte vi ti minutter på, at Ane skulle lukke min cykelhjelm, mens jeg lavede mærkelige grimasser til hendes store fornøjelse:) Det tog ca. 45 at komme hjem. For vi skulle intet nå. Jovist, aftensmaden skulle naturligvis smækkes i ovnen, men jeg kunne med god samvittighed lade både nullermænd, opvask og klatroderi ligge, for det kan jeg ordne i morgen. Og når jeg har ordnet det, kan jeg tage en lur, så jeg, til en forandring, er frisk og veloplagt, når jeg henter Ane. Dét er fandme fedt! MEGET!

Og fremadrettet betyder barsel muligvis gylp, søvnløse nætter og hudløse brystvorter. Muligvis. Hvad jeg til gengæld ved med sikkerhed er, at det betyder duften af baby, nyforelskelse, første smil, knirken, stolthed og lykke.

Lige nu – i denne stund – er livet ret perfekt! Jeg sidder midt i verdens største rod, fordi huset er på den anden ende med håndværkere hist og her og støv alle vegne. Jeg har ingen roulader inden for rækkevidde, Asti er no go, og det er for koldt til at have bar røv. Men jeg har Anne Linnet (Jeg er jo lige her – hvad ellers??!) på pladespilleren, the i koppen og jeg er på barsel. Livet er ret perfekt:)

 

PS: Bloggen er kommet på Facebook! Den er god nok:) Bare klik på det lille, fine ‘f’ i toppen af bloggen, så finder I mig:) Og like lige, hva’?! Jeg har pt 61 likes, hvilket er ganske fint! 84 er bare et pænere tal:)

 

0 kommentarer til “At danse nøgen rundt i stuen med en hindbærroulade i den ene hånd og en flaske Asti i den anden!”

 1. Tak tak tak! Jeg er gravid med vores første barn, som gerne skulle komme i start december, og jeg har kun hørt skræmmehistorier om børn (fra andre der har børn, bevares) “Få noget søvn nu” “Ja, det bliver jo hårdt”. Tak, fordi du deler, at du synes det er skønt at have børn. KH M, der er lidt mindre i panik nu 🙂

  1. Det var så absolut så lidt! Ja, selvfølgelig bliver det hårdt – sådan er det jo. Men det bliver også pisse fedt. Meget mere pisse fedt end pisse hårdt, efter min erfaring 😉 Pøj pøj med det hele :kissing_smiling_eyes:

 2. Tillykke med barsel! Sig til hvis det laves en ny IG mødregruppe 🙂 Lillebror kommer nok midt i februar, men måske vi kan/må være med alligevel.

  1. Årh, det ku’ være hyggeligt, Kathrine!!! Altså i den ‘gamle’ (den eksisterer stadig, vi skal være sammen i weekenden 🙂 ) IG-mødregruppe var der en aldersspredning på ca. 5 mdr, mener jeg. Så det skal i hvert fald ikke være en hindring – vi bestemmer jo selv 😉

 3. Barsel med løn er det bedste:) kan du egentlig holder barsel for Ane ved adoption ? Eller kan man ikke det, når det er stedbarnsadoption? (Hedder det det?)

  1. Jeg skal ha’ fat på Udbetaling Danmark i morgen for at høre reglerne. Håber lidt, at jeg kan tage noget forældreorlov på hende:)

 4. Jeg tror lige jeg blev forelsket i dig der . Jeg har det på PRÆCIS samme måde med livet og arbejdet. Og jeg er lidt træt af, at det åbenbart er mere ‘ok’ at leve for at arbejde… Tak fordi du lige satte ord på.

 5. Tillykke med det! Hvor skønt for jer. Jeg elskede også virkelig, virkelig meget at være på barsel. Håber så meget,at jeg får lov at prøve det igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.