Noget om høns, ‘Hus forbi’ og hår….

Det der barsel – det er godt! Virkelig godt!!!

Jeg har sovet længe og har kunne aflevere en frisk og veludhvilet Ane i vuggestuen. Jeg har været inde i byen og få en massage og ordnet mine hævede fødder. Jeg har spist kage med veninder på Lagkagehuset og shoppet lidt lækkert ventetøj. Jeg har været en tur i teateret og skrevet under på en 14-15 sponsorerede kampagner på bloggen:)

Ej, det er pis;) Jeg har dog oplevet andre spændende ting!

Jeg har for eksempel kastet op, MENS jeg cyklede. Jaaaa, det er noget af en bedrift;) Ane gjorde tykt nar af mig de sidste 500 meter hen til vuggestuen, hvor hun sad i cykelstolen og spyttede ned af sig selv, mens hun råbte “Ane dårlig i sin maveeeee” til alle de forældre vi passerede….

Så har jeg forsøgt sådan rigtig at hygge om mig selv. Lavet the, smurt knækbrød, fundet Grey’s Anatomy frem på iPaden og sat mig til rette i sofaen, hvorefter “GRSJJJH”, “DAKDAKDAK”, “BRRRRRRYYYYY” og lignende lyde har fyldt palæet. Sådan lyde er åbenbart uundgåelige, når man er ved at få sat nye vinduer i.

Jeg har været på hønse-jagt:) Ane taler ofte en høne, som bor et eller andet sted i nærheden. Men til daglig har vi først været hjemme ved 17-tiden, hvorfor en vandring i villakvarteret på jagt efter en høne, jeg ikke aner hvor findes, ikke har været en mulighed. Det er det nu. Og det kan godt være, at jeg ikke ved, hvor den er, men det gør Ane, som med glæde viste vej. Det er den vildeste luksus at have tid og overskud til at følge hendes lille, dejlige hoved! Jeg nyder det, mens tid er.

Jeg har også været på en lille 10 kilometers cykeltur til Frederiksberg, hvor jeg kunne låne en “GRSJJJH”-fri lejlighed af en veninde. Ahhhhhhh:) Jeg købte en thebirkes og en chokoladebolle med – mere ahhhhhhh:)

Jeg har fået landet en to uger gammel irritation! For 14 dage siden var jeg en tur på Strøget. Der stod en ung mand og solgte ‘Hus forbi’. Og uden at kunne placere ham i tid, sted eller kontekst, så vidste jeg, at jeg kendte ham. Så jeg kiggede den anden vej. Bange for at sætte ham i en ubehagelig situation, hvis han også ku’ kende mig. Bange for at sætte mig selv i en ubehagelig situation. Af frygt for at gøre noget forkert, valgte jeg at gøre ingenting. Hvilket uden tvivl er det dummeste, man kan gøre. Eller ikke gøre… Og siden da har jeg dunket mig selv i hovedet for at være en bange idiot! I dag gik jeg forbi samme sted – med pungen fuld af mønter og maven tom for frygt. Og han stod der igen, heldigvis:) Han kunne vist ikke kende mig, men kunne bekræfte at han rigtig nok havde gået på samme skole, et par år under mig. Og det var ikke ubehageligt for nogen af os:) Tværtimod blev jeg så glad og opløftet, at jeg fik sagt ‘Glædelig jul’, da jeg gik derfra. Flot!

Jeg har fået nyt hår! Som jeg skrev her, så har jeg ikke tænkt mig at få en mor-knold! Nu har jeg i stedet en mor-page;) Det er den dygtige og dejlige, Marlene, fra salonen ‘Platin’, der står bag:)

image

 

0 kommentarer til “Noget om høns, ‘Hus forbi’ og hår….”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.