At være sådan rigtig glad:)

Jeg kan blive glad i låget af mange ting. Men sådan rigtig glad, hvor man næsten kan mærke boblerne i maven – dét skal der nogle ganske særlige ting til for, som fx:

  • Rosenbrød. Og ikke de der flade af slagsen, som man kan købe i Brugsen. Næ, fyldige og luftige rosenbrød med en bund på min. 2 cm. Og med kokos på selvfølgelig! Hvad sker der for at ingen bagere i København og omegn putter kokos på deres rosenbrød?
  • Pizza. Pepperonipizza. Og vi taler rigtig pepperoni! Ikke en eller anden fancy spansk pølse, men vaskeægte pepperoni med så højt fedtprocent, at man kan spejle sig i sin pizza;)
  • Positive graviditetstest! Jeg har en æske ude i skabet med en 27 stk, eller deromkring. Og når først den værste urindunst har lagt sig, så kan sådan en bunke plasticstave virkelig få det helt store smil frem:)
  • Kolde øl. Særligt to slags: ‘vi har arbejdet herre hårdt og sveder som svin, lad os holde en pause’-øllen og årets først ‘solen skinner, og der er smidt pølser (ostepølser, selvfølgelig!) på grillen’-øllen.
  • Skumfiduser over bål. Ledsaget af guitarspil en flok ølejrdeltagere, der fejlagtigt forsøger at synge Vejlø-sangen i kor. Det lyder af helvede til, men der findes intet mere hyggeligt!
  • At finde det perfekte lopppefund! Den der ting, som man ikke anede, at man ikke kunne leve uden, før man står med røven i vejret og hovedet nede i en gammel, fugtig flyttekasse og øjeblikkeligt forelsker sig:)
  • Og pandekager med is og duften af baby og nyvasket sengetøj og og og….

Og så er der det her:

image

Et tomt rum. Et nyt rum. Et rum hvor der ikke er lavet nogle af de der irriterende ‘jamen, vi har jo haft bordet stående sådan, det gik ikke’-regler, men hvor man starter helt fra bunden, og hvor alle muligheder er åbne. Et rum jeg (forhåbentlig) skal føde i. Et rum, hvor der skal spises aftensmad, laves lektier, spilles ludo, danses om juletræet, grædes over første kærester og grines med nye venner.

Ja, den skal leve op til meget, den nye spisestue, men jeg er sikker på, at den nok skal klare det:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.