Store nyheder! (Eller noget om sjatpisseri…..)

Åh, der er sket det mest fantastiske nogensinde!!! Jeg kan næsten ikke være i mig selv af bare glæde og forventning:) Jeg glæder mig sådan til, at jeg kan dele det med jer, når de sidste detaljer er på plads i starten af det nye år:)

….. Ville det ikke bare være sjovt, hvis jeg var sådan én type??!;)

Ej, der sker faktisk store, nye ting! Jeg er så småt begyndt at pakke kasser ud i den nye spisestue:) Ikke at den er færdig – overhovedet. Men der er færdige steder. Der kan man godt hænge en hylde og smække nogle skåle og planter på. Og så har Fyrsten og jeg ‘byggemøde’ i morgen, hvor vi skal færdiggøre huskesedlen til den ‘væg-til-væg-henover-en-dør-I-ved-hvad-jeg-mener’-reol, som Fyrsten pludselig fik lyst til at bygge. Han er i sandhed en fantastisk mand!!!

Nå ja, og så er jeg nået dertil, hvor jeg sjatpisser lidt, hver gang jeg nyser. Det er også nyt…. Men altså – lidt tis i bukserne er bedre end meget tis på trøjen. Som de siger. Jo.

image

0 kommentarer til “Store nyheder! (Eller noget om sjatpisseri…..)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.