En 2-årig teenager….

Jeg troede mit hjerte skulle sprænges af stolthed, første gang Ane sagde ‘mor’. Det samme da hun sagde ‘tørstig’ og ‘lort’. Det var jo så stort og så vildt, at det der lille, bitte menneske kunne sige ord! Og ikke bare ord, men ord man kunne forstå!

I dag bad jeg Ane om at bære sin tallerken og sit glas ind til bordet før maden. 6 ud af 7 dage hjælper hun med at dække bord, og der er aldrig nogen protester. I dag kiggede hun på mig, lagde hovedet let på skrå, mens hun trak på skuldrene og sagde “Naaaaaah, det gider jeg ikke!”, hvorefter hun gik ind og lagde sig i sofaen…..

I går foregik det nogenlunde sådan her: “Ane, du skal komme nu, vi skal op og sove. Kom nu, Ane. Ane, du skal komme her, når jeg siger det til dig!”

“Slap nu lige af, mor!”

……….

Hvordan gik hun lige fra 2 år til 13 på en weekend?? Og hvordan spoler man tilbage?? Hvad nu hvis vi får én til pige? Er det muligt at overleve med to teenagepiger i hytten?? Og hvor skal vi lave et ekstra badeværelse?

SHIT…..

 

 

0 kommentarer til “En 2-årig teenager….”

  1. Hehe..dét er ingenting..så vent til hun bliver 6 år….så tænker du tilbage til hun var 2 år …min 6 årige pige kører hårdt på mor og far

  2. Det kender vi også godt herhjemme. Her forsøger den 2-årige at bestemme hvem der skal hente ham op fra sengen/ind fra barnevognen, og i dag skubbede ham mig væk mens han sagde “Gå væk, mamma! Mamma busemand!” Gruer for de mere avancerede sætninger…

  3. Har haft 2 teenage pige og et badeværelse, helt uden de store problemer. Har også haft 2 teenage drenge og et badeværelse og det holdt hårdt. Pigerne var søde og hjælpsomme og lidt teenage monstre engang i mellem, det samme var drengene. ..vi kunne bare godt have brugt 2 badeværelser og 200 liter varmt vand ekstra til drengene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.