PusletaskEN!

ANNONCE – i form af affiliate links:) Tasken har jeg helt selv fundet, dernæst savlet over i 3 uger, omlagt budget for, før jeg endelig købte den for mine helt egne penge. Skulle du klikke ind på et af linksene i indlægget og shoppe en fin taske til dig selv, så får jeg en procentdel af det, du shopper for:) Så shop, for fa’en!

Da jeg var på barsel med Ane, havde jeg ingen pusletaske. Jeg havde egentlig arvet en af en veninde, men jeg syntes, den var for stor og kluntet. Så syede jeg en selv – som jeg så syntes var for stor og kluntet. Til sidst endte jeg med at bruge min Fjällräv.

Denne gang har jeg oset pusletasker på nettet i stor stil. Men ingen af dem har været lige nøjagtig dét, som jeg har ledt efter. Indtil jeg en dag var i Pieces….. ‘Pieces sælger da ikke pusletasker’, siger du så. ‘Joho!’ siger jeg. I hvert fald når Fyrsten hører det;)

Men se den da lige:

image

Den er jo MONSTER LÆKKER!!! Og til mit forsvar (og taskens) så har jeg naturligvis testet den, og den kan indeholde en hel pakke bleer, fire stofbleer, en pakke vådservietter, et pusleunderlag og to sæt tøj – uden at være ved at sprænge. Og der en lomme med lynlås i bunden, en indeni og to små rum til telefon/sutter/legetøj/salve/saltvandsdråber. Derudover er der en lomme i hver side udenpå tasken. Der er selvfølgelig også en lang hank, så den kan hænge på styret på barnevognen. Den er da SÅ pusletaskeagtig som en ikke-pusletaske kan være! OG så er den skide meget pæn og kan bruges bagefter:) Jeg er fan!!!!

MEN…. Ja, der er desværre et ‘men’. Der er kun den sorte version på Pieces.dk – cognac er udsolgt. Jeg fandt min på Fisketorvet, hvor de havde flere tilbage, som mon ikke også du kan være heldig der eller i en af deres andre butikker (hvor den af en eller anden grund en 100 kr. billigere). Den sorte er nu også fed, og måske også lidt mere far-venlig;)

Ellers har jeg fundet jer nogle lignende tasker fra Zalando, som på samme måde som min kan bruges både som pusletaske og almindelig taske:)

image

1 finder du her – 2 finder du her – 3 finder du her – 4 finder du her

Havde jeg ikke forelsket mig hovedkulds i min taske, havde jeg valgt nr. 2, som har den fordel, at det store rum er delt op i to. Det kommer jeg med garanti til at ønske i den anden!

0 kommentarer til “PusletaskEN!”

  1. Ved ikke om det her spørgsmål er ok; men er det ikke lidt specielt at være førstegangsfødende, men andengangs mor? Har du haft oplevelser med det, f.eks. i sundhedssystemet?

    Og skal vi aldrig have gang i et væddemål om kønnet på lillebrøsteren?? 😉

    1. Det er sådan lidt mærkeligt, når folk kigger på maven og siger ‘Er det den første?’. For jeg ved jo egentlig godt, at de mener første barn, men jeg når altid at gennemtænke alt muligt, før jeg svarer ‘nej’. I går var vi til fødselsdag, hvor en spurgte, om denne graviditet var anderledes end den første – jeg gider ikke lyve, men samtidig virker det også tosset at stikke en fremmed sin livshistorie :smirk: Jeg har egentlig ikke oplevet noget i sundhedssystemet – udover at de lige skal have den uddybet, når jeg siger, at jeg er førstegangs gravid, men andengangs mor.
      Jo sgu – har faktisk en plan 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.