Forresten #2

image

 • Har jeg fået en lille smule vand i kroppen. Bare lidt… Det er sindssygt surrealistisk at tage strømperne af og opdage, at man har en andens fødder på!!!
 • Er der kommet endnu et afslag fra Statsforvaltningen. Det må være det fjerde af slagsen. De vurderer ikke, at Jess sygdom er slem nok til, at det kan give dispensation til stedbarnsadoption. Derudover har jeg jo kun boet sammen med Ane i 2 år 3 mdr., og reglerne siger 2 år og 6 mdr. Jaaaaah….. Jeg skulle ikke ha’ søgt igen, jeg skulle bare have ventet til februar, hvor det bare er en formalitetssag og en stempel, der skal sættes. Men nu søgte jeg altså, og blev som følge deraf pisse ked af afgørelsen, fordi jeg synes, det er uretfærdigt og tåbeligt. Jeg er okay igen, det skulle bare lige ud.
 • Fik jeg besøg i morges, da jeg skulle forrette min morgentissetår. En lille, behåret satan stak hovedet op af toilettet, “Jamen godmorgen frue, skal du også sidde her?”. Jeg er hunderæd! Og lidt på grådens rand. Hvad fanden gør jeg, når jeg skal skide???
 • Er jeg i dag 35+5, hvilket er samme uge, som Ane blev født i. Tænk engang, at der ligger et næsten færdigbagt menneskebarn indeni mig. Wow!
 • Vågnede jeg i dag med den dejligste feriestemning i kroppen. Ane ville ligge og putte, himlen var kridhvid og sneen lå tyk og tung på naboernes tage. Jeg ELSKER sne!!!! Altså lige indtil det skal skovles fra fortorvet, og i morgen tidlig når jeg skal afsted med Ane til vuggestue, er jeg nok heller ikke fan;) Men lige nu elsker jeg sne!
 • Skal jeg skide……

0 kommentarer til “Forresten #2”

  1. Hvad var det, der stak hovedet op af toilettet? Var det et mus eller en rotte eller har jeg overset en sjov joke?
   Jeg er meget nysgerrig og lidt skræmt på dine vegne!!!

 1. Det der med rotten har jeg også prøvet – en aften, hvor jeg var alene hjemme med min datter, der nok var en lille måned!
  Fårk mand!
  Vi fik en rottefænger ud fra kommunen og vores egen forsikring sendte en kloakmand ud for at konstatere at der ikke var hul, hvor der ikke skulle være der! Der var rotten selvfølgelig væk… Vi fik sat sådan et rottespjeld i og jeg må sige, at det er nogle af de bedste penge jeg har kastet efter noget… Kigger stadig næsten altid i toilettet dog! Og jeg lader aldrig brættet være oppe!!!

  1. Det er da alt for klamt!!! Åh, jeg er sgu lidt nervøs for at ringe til kommunen, fordi jeg har hørt rygter om, at de kan kræve, at der lægges ny kloakering. På vores regning. Barselsdagpenge, siger jeg bare :see_no_evil: Til gengæld var der én, der skrev på IG med sådan en dims, man sætter under toilettet, mon det er det, su kalder et rottespjæld? Det må i hvert fald prøves :blush:

   1. Det var en rimelig ubehjælpsom rottefænger der kom ud… Han spurgte mig hvad jeg synes, at han skulle gøre ved det – hvilket jeg havde lidt svært ved at svare på i og med at jeg skulle mene at han sad med spidskompetancen der?! Han konstaterede bare at: ja, der havde været et rotte og det nok skyldes et hul i vores kloak Og så gik han… Der var ikke tale om, at vi skulle lægge ny kloakering. Vi ringende så efter vores egen forsikring og de sendte en ud der lavede en kikkertundersøgelse og da de kunne konstatere, at der ikke var hul og der ikke var rotter valgte vi at få sat et rottespæld i. Jeg tror det sidder længere ude end toilettet og det var en ret kostbar affære…men jeg kunne slet ikke være i det, så sådan måtte det bare være!

 2. Var det en rotte :scream:
  Min største frygt!!! Prøver at bilde mig ind, at der er fordele ved at bo i 6600 Vejen -og at manglen på rotter må være det!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.