Heldige os!!! Og dig, måske?

I dag har været en lidt hård dag. Vi var ude både lørdag og søndag, og selvom begge dage var stille og rolige med nærmeste familie, så smækker man bare ikke sine fede fødder op på bordet ved siden af gulerodskagen, mens man hyggesnakker med tante Ulla, vel?

Så jeg var mildest talt bombet i kroppen, da jeg stod op i morges. Jeg havde ondt i både ben og lænd, og havde (ligesom de sidste to måneder) sovet ad helvede til. Heldigvis sov Ane længe, og vi havde en skøn og hyggelig morgen, før hun skulle i vuggestue. Turen derhen foregik med Ane i klapvognen, da Fyrsten havde forbudt mig at tage cyklen. Forståeligt nok, for sneen lå stadig i store dynger – nattens frost havde bare gjort den lidt mindre hyggelig og lidt mere livsfarlig. Men vi kom afsted, og vi kom frem, og jeg kom hjem. Med mega ømme balder! Klapvogn+sne+højgravid = nej. Bare nej!

Men så vendte lykken:)

Efter min daglige og livsnødvendige middagsslapper, lavede jeg mig en kop the og smækkede fødderne op, mens jeg tjekkede mine mails. Og der lå den – mailen fra søde Cana🙂

Cana ved, at både Fyrsten og jeg er rigtig glade for hendes talentfulde mand, Thomas Buttenschøn. Noget jeg også tidligere har ladet sive ud herinde🙂 Vi har alle hans albums – det seneste både på cd og vinyl. De første albums købte jeg til Fyrsten. Sidenhen sørgede vores gode ven, Mark, for, at der kom signerede albums ind ad døren til Fyrsten, så snart de var udgivet. En gestus, som er faldet i rimelig god jord i Palæet, selvom Thomas øjensynligt synes, at Fyrsten er ret så gammel! Manden har jo ret;) Mark hev os også med til vores første (men bestemt ikke sidste) Thomas-koncert for en del år tilbage, og det var vist for alvor her, at både Fyrsten og jeg blev lidt smålune på Thomas. For han kan satme noget med ord! Og ét er de ord, han spinder sammen og leger tag-fat med i sine sange, nogle andre er dem der springer ud over scenekanten til hans koncerter. Dét er en oplevelse! Og …. en oplevelse som du også kan få lov at tage del i:)

image

Mailen fra Cana indeholdt nemlig den sødeste invitation, så Jess og jeg kan komme og lytte med, når der i næste uge holdes release-party på Rust i anledning af udgivelsen af “Cana’s album”, som Thomas skrev til Cana i bryllupsgave. Derudover har jeg fået lov til at udlodde to billetter, så du og en gæst kan komme med! Hvor fedt er det ikke??!

Jeg glæder mig helt vildt og er simpelthen så glad og overrasket over, at Cana tænkte på os:)  Og faktisk har Fyrsten og jeg ikke været ude sammen, siden sidst vi var til koncert med Thomas Buttenschøn;)

Koncerten finder sted på Rust på Nørrebro torsdag d. 3/12, og dørene åbnes kl. 20. Vil du med, så smid en kommentar herunder, hvor du skriver hvem, du tager med, hvis du vinder:) Jeg trækker en heldig vinder på fredag, d. 27/11. Held og lykke:)

Ved tilfældig lodtrækning blev vinderen: kommentar nr. 5 – Christina Bonke. Jeg sender dig en mail:)

0 kommentarer til “Heldige os!!! Og dig, måske?”

 1. Min mand! Ingen andre… Vi får en travl hverdag til at fungere og er et mægtigt makkerpar, der virkelig har brug for en stund for os selv. (Vi tager gerne stunden på et tæt pakket Rust)

 2. Det kunne være så lækkert at vinde, både det at skulle høre lækkert musik, men bestemt også det at kunne hilse på sødeste dig hvis man var så heldig Min mand Klaus skal med hvis jeg er så heldig og vi skal en tur over broen ❤️

 3. Jeg er også helt pjattet med søde Thomas.. Og min kæreste har lige fået øjnene eller ørene op for ham, så han skal helt sikkert med, hvis jeg vinder..

 4. Ja… altså min første indskydelse ville være dig, men du er nok optaget den aften;-) Det er vist ikke lige noget for min mand… så jeg ville tage min veninde Mette under armen, hun ville elske det.

 5. Tak for en dejlig blog 😉 jeg er først lige begyndt at læse med, men vil sige du allerede har fanget mig, så tjekker din blog dagligt 😉
  Jeg ville invitere min mand med, vi har ikk haft en date siden vores søn kom til verden for et år siden <3 og en god "første date" – at høre kærlighedssange 🙂
  Jeg krydser fingre, kan mærke vi trænger til en romantisk aften 😉

 6. Det gad jeg så godt! Jeg kan tælle på én hånd, hvor mange gange min mand og jeg har været ude alene sammen de seneste tre år… (ok jeg kan faktisk tælle det på fire fingre). Vi er så megadårlige til det, men vi kan stadig godt lide hinanden (-; Så musik og kæresteaften ville være tiltrængt…

 7. Arj, jeg var lige ved at tagge dig i Amiras IG-konkurrence om samme, og så kom jeg i tanke om at du sgu sikkert havde fået din egen invitation. Og ganske rigtigt! 😀

  Men hey, så må jeg jo vinde billetterne til mig selv – og verdens ældste teenager, naturligvis! 😉

 8. Det gad jeg så mega godt! Det ville være en formidabel måde at at være sammen med min kæreste på, inden eksamensmånederne for alvor går i gang.
  Tak for dejlig blog!

 9. Jeg vil invitere en meget gammel kæreste, som stadig her 26 år efter er en god ven. Vi skiftes til at invitere hinanden på gode, kulturelle oplevelser.

 10. Jeg vil elske at stå og flette fingre med min mand, kysse og opleve nogle sommerfugle i maven. Det er tiltrængt, og er sikker på at synet og lyden af Cana og Thomas formår at smitte præcis sådan en stemning af…

 11. Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg invitere min mand med, han kommer sjældent ud med tre piger og en kone som lige er sprunget ud som selvstændig, så trænger han til at komme lidt ud. Jeg krydser fingre. God dag, Maria @diy365dk

 12. Jeg kan desværre ikke selv komme til hovedstaden den dag, så jeg ville straks sende billetterne videre til min datter på Frederiksberg. Hun er nemlig lige så begejstret for hr. Buttenschøn, som jeg er

 13. Åh, det er en skøn præmie! Jeg har “kærestedag” med min mand d 03/12, 17 år… Nu har vi en datter på 17 måneder, så vi trænger til en dateaften, hvor vi kan holde lidt ekstra om hinanden og fejre de (skræmmende) mange års kærlighed ❤

 14. Jeg ville tage min søde kæreste med, han har ikke før været på RUST eller hørt Thomas B., men jeg er sikker på han vil være vild med begge dele. Sidst jeg hørte Thomas spille var for fire år siden, hvor jeg havde altan lige over en vuggestue og lige pludselig hørte jeg en genkendelig stemme. Nede på legepladsen stod Thomas og spillede koncert for ungerne og jeg blev lige så opslugte af hans musik og ord, som de gjorde 🙂

 15. Jeg ville egentlig tage min mand med, men vores søn starter i børnehave i en helt ny institution 1/12, så han skal bestemt ikke passes ude allerede på tredje dag af noget så livsændrende som det.
  Istedet vil jeg tage min BFF med, hvis jeg vinder – vi trænger i dén grad til noget kvalitid, for det har jeg været umådeligt dårlig til at finde plads til siden jeg blev mor for 2,5 år siden :sweat

 16. Ihhh altså… jeg elsker at høre om jer og vil da også, ligesom jer, genre deltage I Thomas/Cana universet…
  Kys på dig
  Lotte

 17. Jeg ville give min søster muligheden for at tage ind og høre en omgang lækker musik! Også sammen med en af hendes veninder? Jeg bor selv i Randers og har ikke mulighed for at tage med hende, men hun fortjener det mere end nogen anden – arbejder non stop for at have råd til at gå på teater skolen, så det er ikke de store sociale oplevelser hun bruger penge på i tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.