Anes kalender – en julegaveidé?

ANNONCE – indlægget er sponsoreret af Onlinefotoservice.dk.

Vi har for ikke længe siden fået en fin kalender ind ad døren fra Onlinefotoservice. Jeg har aldrig prøvet at lave en kalender på den måde før – kun de der man lavede på fritidshjemmet, hvor der var klippet et hul, man enten kunne udfylde med et billede eller en tegning. Og selvom den slags kalendere bestemt er både fine og charmerende, så er denne kalender i en helt anden liga;)

image

Det er på ingen måde svært at lave kalenderen! Jeg vil alligevel lige gennemgå de forskellige trin, så I kan høre, hvad jeg har valgt og hvorfor:

Skabelon:

Man kan vælge mellem A4, A3, A2 eller kvadratisk – det gør du her. Vælger du en af de første tre, kan du ligeledes vælge, om det skal være liggende eller stående billeder. Først tænke jeg “Yahoouuu!” ved tanken om en kalender med billeder af Ane i A2. Indtil det gik op for mig, at kalenderen i så fald ville være næsten lige så stor som Ane…. Og hvor hænger man lige sådan én? Så jeg nappede i stedet den kvadratiske, som måler ca. 30×30 cm.,  med den skumle bagtanke, at jeg så kunne bruge mine Instagram billeder…. Sådan skulle det ikke gå.

Layout:

Dernæst valgte jeg, hvilket layout kalenderen skulle have. Der er nogle stykker at vælge mellem – nogle, hvor datoerne fylder meget og nogle, hvor de kun fylder en linie. Jeg valgte den sidste mulighed, fordi jeg ved, at denne kalender bliver til pynt! Det er ikke meningen, at der skal noteres daglige gøremål og lignende. Den skal hænge i køkkenet eller spisestuen, hvor venner, tanter og bedsteforældre kan beundre vores særdeles smukke datter – uden at de samtidig kan følge med i min cyklus og mine tandlægeaftaler;)

image

Billeder:

Jeg valgte, at kalenderen kun skulle indeholde billeder af Ane – på nær forsiden, hvor Fyrsten har sneget sig med. Allerhelst så jeg, at den indeholdt billeder af os alle tre, men der findes desværre kun et fåtal af billeder af mig og Ane sammen – stort set ingen af os alle tre. Som skrevet tidligere tænkte jeg at bruge Instagram-billeder – det er jo de helt særligt udvalgte af slagsen. Desværre er opløsningen af de billeder bare rimelig ringe, hvorfor den idé hurtigt blev manet til jorden. Når det er sagt, at jeg er ret vild med, at programmet selv fortæller, om billederne dur eller ej. Det havde været ærgerligt at få en hel kalender hjem med slørede og grynede billeder. Så langt nåede jeg heldigvis ikke – for undervejs i processen varskoede små smiley’er mig om, at jeg var i gang med noget skidt, hvorfor jeg kunne nå at vælge et billede i bedre kvalitet.

Billedet herunder er et billede, som jeg har taget, af en af siderne i kalenderen. Jeg er MEGET imponeret over billedekvaliteten:)

 

 

Bonus-info:

Det havde naturligvis været nærliggende at bruge kalenderen som julegave. Og jeg ved, at farmor ville have elsket den! Men altså…. jeg elsker den også ret meget! Og billederne er simpelthen af så god kvalitet, at jeg kan hive dem ud ad kalenderen og op på væggen undervejs som månederne går. Så lige den her kalender får lov at blive i Palæet – så overvejer jeg, om der skal bestilles lidt ekstra til julegaverne. Overvejer du det samme, så har jeg fået lov at stikke dig en rabatkode: FYRSTENOGFRUEN – med den kan du købe tre ens kalendere, men kun betale for to. Så er der til begge sæt bedsteforældre og en til dig selv:) Hop ind lige her, så er du i gang. Koden gælder til d. 31/12-2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.