Ikke et ord om ‘Store, vulgære shop til du segner’-dag;)

image

Jeg burde jo ha’ smidt et indlæg med allllllllllle de links på hjemmesider, hvor I kan shoppe billigt i dag i anledningen af ‘Store, vulgære shop til du segner’-dag;) Særligt med tanke på at jeg jo godt ku’ ha’ tjent lidt basseører på sådan et indæg.

Men jeg gider ikke!

Det gør ALLE andre til gengæld – så kig forbi facebook, Instagram, Bloglovin’, postkassen, indbakken, busstoppestedet og gadekæret, så er du informeret.

Selv tak:)

Til gengæld kan jeg sige rigtige mange ord om det at være højgravid OG have hold i nakken OG have en uhyre selvstændig og trodsig 2 årig teenager: fuck lort av av av pis lort shit fuck typisk lort av av åååååhhhhh pis fuck fuck lort og av.

Og så kan jeg sige et stort ord om, at det forhåbentlig er sidste dag i dag, at vi har håndværkere: HALLELUJAH!!!!!

Samt et meget langt ord om det faktum, at vi nu endelig bliver fri for håndværkere og derfor søsætter projekt ‘væg til væg’-reol i spisestuen, her hvor der jo er hele 3 1/2 uge til termin: ervidafuldkommenvanvittigejadetervinokmenselvomdetlydersomverdensdårligsteidésåskaldetnokblivegodtogjegglædermigvildttilreolenerfærdig 🙂

Meget apropos – er der nogen interesse i at følge med i, hvordan vi bygger sådan en reol? Altså selvom Fyrsten er handy, så er han ikke snedker, og Palæet er langt fra i vater, så der skal en del mellemregninger og overvejelser til undervejs. Og jeg kunne jo sagtens dele dem herinde, såfremt der sidder andre derude med lyst til at kaste jer over sådan et projekt? Lad høre, for ellers får I lov at blive fri:)

 

0 kommentarer til “Ikke et ord om ‘Store, vulgære shop til du segner’-dag;)”

  1. Jeg vil gerne følge med i reolens tilbliven Jeg drømmer også en dag om at have en væg til væg reol… Jeg mangler bare væggen

  2. Ihh, hvor er det altså spændende med maven. Min søster har termin to dage før dig, så føler næsten at jeg har været med på sidelinjen af din graviditet også
    Men vil desuden også vildt gerne følge med i et sådan projekt byg-selv. Vi har netop købt underboens lejlighed som skal lægges sammen med vores, og en reol som jeres står højt på listen over kommende ønsker

  3. Ja for sulan! Vi har just erhvervet et 70’er-helvede af et hus og jeg har fået lov til at få aaaaalle bøgerne i sådan en væg-til-væg reol og måske endda en der går over døren.
    Hurra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.