Rimelig freaky frue!!!

image

Hvad sker der for damen??! tænker du nok.

Er der kommet endnu en rotte op ad toilettet??

Har Fyrsten spist det sidste Nutella??

Er vandet gået????

Til det kan jeg svare: Heldigvis ikke! Han kan lige vove!! Og niks!

Jeg har såmænd bare opdaget, at jeg har mælk i min tredje brystvorte……

Jeg har stadig ikke helt besluttet mig for, om jeg skal være  en anelse frastødt eller mega stolt. Jeg holder mig til chokeret indtil videre.

0 kommentarer til “Rimelig freaky frue!!!”

  1. Det er faktisk godt at vide så du undgår brystbetændelse der.
    Hilsen hende med ekstra brystvæv ret højt oppe i armhulen (det er der brystvævet befinder sig i fosterstadier) inkl mælkekirtler og heldigvis en udførselsgang (ikke brystvorte) så det kunne masseres væk/ud så der ikke gav betændelse på trods af mega ømhed.

    1. Ja okay, det kan jeg da godt høre kan være en fordel!! Har bare altid fået at vide, at den bare var en kosmetisk finurlighed, men ikke som sådan ‘duede til noget’. Det gad den så ikke have hængende på sig :stuck_out_twe:

  2. Neeeej! Jeg troede “kun” det var en edderkop der kom op af toilettet, og det var for mig alt nok. Nu er jeg jo helt freaket ud :O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.