Gæsteblogger hos Mestforgravide.dk

Jeg har fuldstændig glemt at fortælle jer, at jeg har leget gæsteblogger på Mestforgravide.dk.

image

Det er altid svært og en smule angstprovokerende for mig at fortælle om min ‘graviditet’ med Ane. I kender mig. I kender min historie og en del af jer har været med, siden tanken om Ane var netop det – en tanke. Men for udenforstående som ikke kender os og vores historie, kan det muligvis være svært at forstå, hvorfor vi har valgt, som vi gjorde.

Men nu har jeg altså fortalt den igen. For at vise at anderledes kan være ret så leverpostejsfarvet;)

I kan læse indlægget lige her.

0 kommentarer til “Gæsteblogger hos Mestforgravide.dk”

  1. Det er simpelthen den fineste historie! Jeg er så glad på jeres vegne, og I har om nogen fortjent det. Jeg håber du får en fantastisk fødsel, og vil ønske jer held og lykke med det hele. Jeg glæder mig til at følge med på bloggen og instagram. 🙂

  2. Sikke et dejligt indlæg! Har først fornylig fundet din blog og hvor er jeg glad for at følge med 🙂 I har godt nok været meget igennem, men hvor er det dog vidunderligt, både at I har Ane OG baby i maven;) held og lykke med det hele!

  3. Jeg er også relativ nylig følger og har aldrig fundet hele historien selvom jeg jo godt kunne se, at der bar en – historie. Og tak for at dele den. Sidder her helt rørt. Hvor er det dejligt og sikke en fuldstændig uovertruffen søster. Hvis mine to piger bliver sådan overfor hinanden er min lykke gjort! Men hold nu op en forskrækkelse – blodprop? Hvorfor – bare ud af det blå? Oh hvad fremover?
    Glæder mig også til at følge den lille nye beboer i jeres kærlige hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.