Klar!!!

Det er ikke mere end et par uger siden, at jeg havde det sådan, at Baby godt måtte blive i maven længe endnu! Jeg følte mig ikke vanvittigt tynget af graviditeten, og vi havde så mange løse ender.

De løse ender dingler stadig, men hånden på hjertet – det gør de ALTID i Palæet, sådan er det, når man har investeret i et håndværkertilbud og desuden har alt for mange idéer. Og der er altid tusind ting, jeg bare liiiige skal nå.

Men lige nu føler jeg mig faktisk klar på at føde! Jeg har nydt min graviditet til fulde:) Men jeg føler mig tung og besværet. Jeg kan efterhånden ikke være i nogen af mine sko, og jeg sover sjældent mere end 2 timer i træk. Jeg er træt hele tiden. Det gør ondt at ligge ned, det gør ondt at stå, det gør ondt at gå. Eller vralte. For det er det, jeg gør – vralter afsted i mine udslidte andefødder. Og så er jeg den heldige vinder af en ligtorn – hurra for det! Hvordan kommer man af med sådan en? Den forsvinder, når belastningen aftager. Pis. Men du kan købe disse møghamrende dyre plastre, de hjælper. Nej, de hænger fast i mine støttestrømper…

Derudover er jeg – naturligvis og vigtigst af alt – sindssygt spændt på at møde det lille menneske, som har vokset i mig i de sidste 9 mdr.!!! Jeg er spændt på at få afsløret kønnet, spændt på se om det har kløft i hagen, ligesom Ane og jeg, spændt på at mærke det og dufte og lære dets lyde at kende. Spændt på at føje endnu et medlem til vores lille familie:)

Så selvom jeg godt ved, at der sagtens kan gå en måned endnu (er i uge 38+0), så håber jeg virkelig, at vi ikke skal vente så længe! Jeg glæder mig sådan til at mærke de første tegn, og til at vide, at nu sker der noget. Det var naturligvis også vanvittigt spændende med Ane, men da var det et telefonopkald, vi ventede på. Denne gang kommer jeg til at mærke det på egen krop – på godt og ondt.

Jeg har en tid til rebozo-massage hos Tina på mandag, hvilket jeg og min trætte, tunge krop virkelig glæder os til. At en lille bivirkning kan være, at Baby lægger sig til rette og beslutter sig for at komme til verden, gør slet ingenting;) For jeg er klar nu. Fuldstændig! Kom frit frem, Baby:)

image

0 kommentarer til “Klar!!!”

 1. Hej! Jeg har fornyligt fundet din blog og jeg er allerede fan! men jeg blev lidt nysgerrig, hvad mener du med at det var telefonopkald i ventede på med Ane?

  1. Hvis du går er par indlæg tilbage så har hun linket til et gæste indlæg hvori hun beskriver hvordan ane er født af anes moster.

   I øvrigt er utroligt velskrevet og smuk beretning.

 2. Åh, hvor er du fin gravid, og hvor er det bare spændende! Fødte selv min søn i december måned – og husker tydeligt ventetiden, spændingen, det kropslige besvær og utålmodigheden til sidst. Det bliver spændende hvornår det lille purløg vil ud … Jeg hepper på ham/hende og glæder mig til at følge med på sidelinjen.

  …. din page klæder dig forøvrigt knaldhamrende godt! Godt du gjorde det 🙂

  1. Tak, Jeanette 🙂 :kissing_heart: Det bliver så spændende! Og tak, sgu :grinning: Jeg er også ret glad for beslutningen 🙂 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.