Gæt en baby!!!

Der er to dage til termin! 2!!! Hvor vildt er det ikke lige?! Jeg tættere på, vi kommer, jo mere spændt bliver jeg på at få løftet sløret for, hvad det er for et lille menneske, som rumsterer rundt i min mave. Jeg er mildest talt mega utålmodig! Så lad os da finde lidt at fylde tiden ud med;)

Jeg har fået lov at udlodde en sindssygt fin højdemåler, Filiheight, lavet af den dygtige illustrator Nadia Staldgaard. Måske I kender hende fra Facebook eller Instagram (@nadiastaldgaard)? Jeg kender hende fra Lolland:) Vi mistede desværre kontakten på vejen mellem teenageri og voksenliv, men fandt heldigvis hinanden igen via Instagram. Nadia er fuldstændig ligeså skøn, flagrende og farverig, som hun var for 15 år siden. Nu kan hun bare smække en lækker søn og et stort iværksættergen på CV’et. Det er altså ret godt gået:)

Højdemåleren er lavet i samarbejde med Filihood, som er en barnets bog-app. Jeg kendte faktisk ikke til den, før Nadia fortalte om den. Ærligt, så er jeg jo mest til papir mellem hænderne og fine, håndskriblede krusseduller, men nu har jeg kigget en smule på app’en, og den er altså ret smart. Særligt fordi jeg uden tvivl har et tættere forhold til min telefon end til barnets bog;) Og vil man gerne ha’ den fysiske bog, så tænker jeg, at app’en kan være god til at tage billeder og notere episoder i, som man sidenhen kan skrive ind i sin bog derhjemme. Som sagt er den nyt bekendtskab, så jeg må lige lure lidt mere på den.

I kan ikke købe højdemåleren nogen steder. Den kan vindes rundt omkring – blandt andet her hos mig:)

image

 

imageOg nu til det rigtig sjove! For at vinde højdemåleren skal I gætte en baby. Min baby:) Nærmere bestemt skal I gætte køn, dato og tidspunkt (indenfor et par timer er fint, fx 12-14. Men max to timer!). Det skal være i nævnte rækkefølge, da kønnet er første kriterie.

Nyttig viden: Jeg er førstegangsfødende og er i dag i uge 39+5. Jeg var ved jordemoderen tidligere på ugen, og baby står ikke fast! Derudover ligger den en smule skævt med det meste af kroppen i min højre side af maven. Vi laver rebozo herhjemme hver dag – én slags hvor vi forsøger at rykke den mere over i venstre side, og én hvor vi forsøger at få den længere ned i bækkenet. Derudover danser jeg minimum i en time om dagen – pt helst til Liga med Julia og UB40 med Kingston Town;) Siden i forgårs er jeg også begyndt at squatte. Jeg drikker 5-6 kopper hindbærbladthe om dagen og spiser ca. 100 g. dadler. Min søster har født alle sine børn før termin – uge 35-38. Jeg selv er født to dage før termin, mens mine mors andre børn er født hhv. 2 uger før temin og et par dage efter.

Jeg har en hyggelig, men måske også ret urealistisk idé om at få fingrene i nogle flere, som kunne tænke sig at smide lidt præmier i puljen – på den måde kommer der da noget godt ud af det, hvis jeg går meget over tid:)

Jeg trækker en vinder, når jeg engang har født:)

0 kommentarer til “Gæt en baby!!!”

 1. Dreng, 25/12, mellem 01-03. Samme dag og tidspunkt som mig for 24 år siden. Dog ikke samme køn som mig, men i stedet som den lille fyr i min mave, der gerne skulle komme til verden i slutningen af februar.

 2. Uuh det er så spændende – gætter på en sød lille dreng som kommer til verden den 28 december mellem 6-8 om morgenen 🙂 ville være skønt at vinde noget til den lille spirer der endelig gemmer sig i min mave god jul til dig og familien!

 3. Har lige præcis intet belæg for at gætte noget som helst, men havde selv termin d. 22 (godt nok maj), så tænker at gætter på en kopi af min egen fødsel, og de var altså ret god! Så, det bliver en pige, du går 9 dage over tid og gøder derfor d. 31/12, kl 14.20. Bum

 4. Jeg gambler, har intet at tabe, jo 🙂

  Pige. Du føder den 25. december 2015 mellem klokken 5 og 7 om morgenen.

  Du forveksler dét, at du er gået i fødsel, med at du har spist for meget Juleaften 😀

 5. Jeg tror på, at der gemmer sig en dreng derinde. Han vil ud d. 27/12 (det er nemlig en god dag at have fødselsdag på. Har jeg selv. 😉 ) kl. 03.45

 6. Jeg gætter på at du får en søn. Du går i fødsel når du er 40+3 men føder omkring kl 23-01, så måske du ender med at føde 40+4 🙂
  Ønsker dig ihvertfald held og lykke! Har selv født 2 gange og ville gerne opleve det igen!

 7. Bliver da nødt til at smide et ekstra lod i, nu du er gået over mit gæt så tror stadig at det er en dreng, men i stedet 41+0 så altså den 29. Dec kl 4.30

 8. Uh det er mega spændende! Men altså.. Jeg sætter mit firkløver på at du føder en lækker lille nytårspige d. 30 dec kl. 06-08 om morgenen ⭐️

 9. Jeg tænker den 03 januar ml kl 12-15. Jeg selv som førstegangsfødende gik ifølge min egen beregnet termin nøjagtig 1 uge over tid og ifølge 3 scanning til tiden. Jeg havde faktisk 3 termins datoer hvor den første var samme dag som min lillesøster. Vi havde samtidig smidt p-piller og endte med samme dato- RET spooky synes jeg selv Uanset bliver det FANTASTISK at blive mor- en kærlig som man ikke vidste fandtes❤

 10. Dreng (jeg har hele tiden tænkt pige, men fordi babyen ikke vil sidde ordentligt i bækkenet, er det mit meget Uprofessionelle gæt at det er en dreng!) og 31/12 til frokosttid (11.30-13.30 alt efter hvor sent du spiser frokost)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.