41+2

Først og fremmest: Tak for jeres fine modtagelse af mit indlæg i går! Jeg er ganske sikker på, at jeg havde haft samme holdning til brugen af sproget, hvis mine børn var lavet hjemme i dobbeltsengen. Men nu er det ikke tilfældet, hvorfor det selvfølgelig bliver ekstra personligt for mig at skrive sådanne indlæg. Så TAK:)

Og nu en status:

image

Ja, jeg er stadig rimelig gravid. Jeg havde som nævnt tid til hindeløsning i forgårs, men det kræver, at man er bare lidt åben. Bare en liiiiiille smule. Jeg er lukket som en østers, mere snøret til end en nonne til en Tom Jones koncert, ligeså åben og imødekommende  som Inger Støjberg. Der var INTET at komme efter! Jeg var sgu ærlig talt lidt modløs, da vi tog fra jordemoderen. For jeg vil så gerne føde hjemme!!! Fair nok hvis det bliver en hospitalsfødsel, fordi det er bedst for mig eller barnet af forskellige årsager, men det ville godt nok ærgre mig, hvis det kun handler om tid.

I går tog jeg derfor en tur forbi Helle Ella, som flere har anbefalet mig. Jeg ved ikke, om det var selve akupunkturen, Helles ord eller det at bruge en stiv time på at visualisere min hjemmefødsel, som gjorde det. Men der skete i hvert fald noget, og jeg tog derfra med sikker overbevisning om, at vi nok skal få vores hjemmefødsel! Baby kommer, når baby er klar:)

Så i stedet for at mukke over, at jeg stadig er med vom, har jeg taget mig et langt bad og iført mig det fineste nytårsdress, jeg lige kunne finde;) Om lidt får vi besøg af vores venner, Ditte og Lars og deres 2-årige Holger, som Ane elsker:) Ditte er selv gravid i 6 mdr., og præsterede at gå 17 (!!!!) dage over tid med Holger, så hun om nogen forstår min mangel på overskud. Derfor har hun stået for alt til i aften! Faktisk aner jeg ikke engang, hvad vi skal have at spise;) Og det passer mig så fint at skulle bruge aftenen på bare at være med gode venner og glade unger!

image

Godt nytår, alle sammen:)

0 kommentarer til “41+2”

  1. Hahaha ja med den beskrivelse må du ha været godt og grundigt lukket hahaha 😀 😀 😀
    Håber du får din hjemmefødsel!
    Godt nytår !

  2. Skønne du ❤ ligesom dig kommer baby , når det passer baby at være klar. Du sagde engang til mig, at vigtige ting har sin egen proces og skal have den tid de behøver Baby er mega vigtig og kommer når tid er. Nyd ventetiden og at være gravid du vil savne følelsen af babybulen før du aner. Godt nytår til jer alle knus fra mig

  3. Jeg synes også der er temmeligt stille på insta…men kunne måske godt ønske for jer og lilleblob, at 1.januar ikke bliver datoen Hø Hø med tanke på mange to be nytårsfester og efterfølgende føs’da’e :sweat_smile: :stuck_out_twe: :joy: Men i år er det vist heeelt okay med datoen :kissing_closed_eyes:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.