0 kommentarer til “Tag godt imod…..”

 1. T I L L Y K K E ! ! !
  Glæder mig til at høre om fødslen, og hvad der gjorde at hjemnefødslen blev til en hospital fødsel

 2. Arh men wauw – sikke en lille skønhed <3 Og Ane ser da fantastisk stolt ud! Håber I alle har det godt, glæder mig til at høre mere. Nyd det hele og hinanden – stort TILLYKKE !!

  1. Hun er mega stolt og vil holde ham og kysse ham ved hver hiven lejlighed❤️ Vi har det alle sammen godt:) Og tusind tak:)

 3. Øj! Så er er han her 😀 Tillykke, søde Elisabeth – håber I alle har det godt.

  Og til dig Lillebror – jeg lover dig, du bliver vild med at være her. Din mor er nemlig temmelig god til at bage, din far kan give flyvture der kilder i maven og din storesøster er fuld af gode ideer og kan både lære dig at drille de gamle, tegne og lave ballade til den store guldmedalje!
  Og tænk sig, det er kun en lille håndfuld af den familie du får glæde af.
  Du er heldig, er du!

  Så velkommen til verden; jeg glæder mig til at lære dig at kende 😀

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

 4. Stort tillykke, Elisabeth og Jess. Han ser ud som om han har været alle strabadserne værd – og som en ordentlig, velgroet basse, ikke mindst!
  Kæmpe store tillykkeknus til jer alle fire <3

  1. Hun er så vild med ham! Vi mødte en sygeplejerske på gangen, og Ane sagde ‘Det er min lillebror!’ Sygeplejersken spurgte hende, hvad han hed, og hun svarede: “Prøv at spørge min mor”. Ikke ‘det ved jeg ikke’ eller ‘spørg mor’, men en lang, flot sætning – hun er bare så stor lige pludselig❤️

 5. Kæmpe stort tillykke! Det ligner, at det endte med et kejsersnit. Håber I alle har det godt! Skønne billeder!

 6. Det ligner I er på hospitalet, men pyt med det. Når resultater er noget af skønt som lillebror og Ane er så fantastisk stolt.

  Stort tillykke herfra!!!

  1. Lige præcis – pyt med det:) Ane er mega stolt og fortæller alle på gangen, at det altså er hendes lillebror❤️

 7. Åh stort tillykke!
  Den update har jeg gået og vente på siden dit sidste oplæg! 😉
  Håber at alle er okay! 🙂
  Kæmpe tillykke 🙂
  Mvh Inge-Lise
  Kig gerne forbi når overskuddet og tiden engang kommer 🙂

  Tunnellys.Bloggersdelight.dk 🙂

 8. Åååårh, jeg sidder helt med tårer i øjnene over billedet med Ane og Lillebror – hold nu op hvor kan man bare se kærligheden stråle ud af hende :heart_eyes:

  Kæmpe stort tillykke med ham! <3

 9. Så sidder man her som andengangs gravid og får helt tårer i øjnene over sådan en fin lille fyr, og den stolte storesøster! Tillykke til jer alle sammen

 10. Tillykke tillykke!! Han ser så fin ud!
  Jeg endte også selv med akut kejsersnit (jeg arbejder hårdt med ikke at sige desværre). Der er ikke så mange, der taler om at det kan være pi… Svært at lægge sit barn til med et ordentligt operationssår i maven. Uanset hvad jeg gjorde, så synes jeg hele tiden at hans fødder endte i såret. AV! Jeg ønskede mig at nogle havde opfundet en ammepude med ben, som kunne hvile på hver side af mit bækken, således at der ikke skulle være noget vægt lige ned i såret. Jeg tænker at fyrsten er fiks på fingerene, hvis du skulle opleve det samme. Endnu en gang tillykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.