Et tak og en vinder:)

Tusind tak for alle jeres gode råd til mit indlæg i går!!! Jeg har altså på forhånd opgivet at svare på alle jeres mange gode kommentarer – det tillader Ane og Lillebror ikke;) Håber det er okay:)

Min plan er som følger: at slå koldt vand i mælken og ikke panikke endnu. Mange er jer er enige om, at det tager noget længere tid at etablere en amning. Lillebror er så lille endnu og skal nok selv finde ud af at blive mere stabil i sit mælkeindtag. Indtil da står den på lange, varme bade, hvor mælkeknuder masseres ud. Pumpen vil jeg fortsat bruge, dog kun til at tage toppen, så ikke smerten bliver for voldsom. En del af jer foreslog blokamning, men ligeså mange argumenterede for, at det er for tidligt endnu, hvilket jeg synes giver god mening. Så den løsning gemmer jeg:) Men tusind, tusind tak – I er satme alle sammen nogle kloge damer!

En anden klog dame er vinderen af min ‘Gæt en baby’-give away. Der var faktisk nogle stykker, der havde gættet køn og dato rigtig, men Rebecca løb suverænt med sejren ved at gætte på kl. 5.30, hvilket kun er en time og 8 minutter fra det korrekte tidspunkt, 6.38. Hvis du ser det her, Rebecca, så smid mig lige en mail på efausing@hotmail.com, ellers finder jeg din mail i kommentarerne.

Og skulle I have glemt gevinstens indhold, så er Rebecca løbet med den fine højdemåler fra Nadia Staldgaard og Filihood, samt en valgfri body fra det lækre, økologiske mærke ‘Roots & Wings’:)

image

0 kommentarer til “Et tak og en vinder:)”

  1. Først stort tillykke til jer.
    Min mælk løb i stride strømme, så indtil lillebror og du finder et godt leje, så kan jeg anbefale stofbleer til at have på under bluserne. Så man undgår at rende rundt med våde bluser hele tiden når man ikke bare lækker lidt men det læber konstant. Jeg sov med stofbleer de første fire mdr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.