Skidesangen

Har I læst skide-indlægget hos Nutidensmor? Ellers gør det lige!!! Det er hylende morsomt:) Ét er Johannes fantastisk sjove tegninger, noget andet er Augustas monolog under toiletdøren – der er grinegaranti, det lover jeg!

Herhjemme har fællesskidningen fået en renæssance. Jeg har nu ellers i en længere periode haft den udsøgte fornøjelse af at bummelumme i fred – noget ingen mor bør tage for givet! Men nu, efter lillebrors entre i familien, insisterer Ane på at holde mig med selskab på kummen. Hun rykker sin skammel helt hen foran mig og underholder med historier om fx løver, der kravler op ad toilettet for at bide mig i numsen. Ja, fantasien fejler ingenting;)

Egentlig gør hun mig en tjeneste. Det kan vel ses som en blid overgang til de toiletbesøg, der venter mig, nu vi har fået en lillebror. For jeg kan godt huske det! Tydeligt! Hvordan Ane skulle med HVER ENESTE GANG, jeg skulle på toilettet. Og allerhelst skulle hun sidde på skødet af mig imens. Pisse hyggeligt….

Jeg har ikke Johannes tegnetalent, men engang for længe siden udgav jeg på Instagram en sang om fællesskidningsfænomenet (prøv lige at hæld fem gajol-shots indenbords og sig det ord tre gange i træk!), og nu, hvor jeg igen er så heldig at blive underholdt på tønden, tænkte jeg, at sangen fortjener en udgivelse på bloggen.

Melodi: Du er ikke alene (Sebastian)

Når du går derud

og skide vil i fred

får du en lang næse

barnet det går med

Alle dine drømme om stille skidetid

de forsvandt, den dag du blev gravid!

Du er ikke alene

der er en, der følger dig

“Få det helt på det rene!

Du skider sam’ med mig!”

Du er ikke alene

der er en, der følger trop

“Du vil skide alene

men jeg vil gerne op!”

 image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.