Må jeg se dit kærlighedssnit?

Jeg er vild med jer! Helt og aldeles!!! I er så pisse søde til at dele egne fortællinger om graviditet, fødsel, amning, efterfødselskroppe mm. i kommentarfeltet herinde – og jeg elsker det:)

Som jeg nævnte i indlægget om at være kejserinde, så havde jeg selv en helt skør idé om, hvordan sådan et ar kom til at se ud. Jeg troede, at jeg ville få et stort anker på maven, og at arret ville være umuligt at skjule. Det viste sig at være meget langt fra virkeligheden! Og ligesom det blev slået fast i kommentarerne til mit indlæg tidligere i dag, så er vores kroppe jo vidt forskellige. Det samme må vores ar naturligvis være.

Så jeg har en forespørgsel: Vil I vise jeres ar herinde? Nye, gamle, store eller små. Jeg ved godt, at det kan være sindssygt grænseoverskridende, men jeg lover naturligvis fuld anonymitet, ligesom jeg selvfølgelig selv smider mit eget ar i puljen:) Og meget gerne med et linier om jeres egne tanker om jeres kærlighedssnit! Måske vi sammen kan aflive andres negative eller nervøse forestillinger.

Send mig en mail på efausing@hotmail.com, hvis du vil være med:)

image

0 kommentarer til “Må jeg se dit kærlighedssnit?”

 1. Du må hjertens gerne se mit ar, jeg er ikke ked af det- tvært imod 🙂 jeg er dog pænt meget gravid nu- og har lidt svært ved at tage billede. Da alt syd for navlen har været et umuligt rejsemål de sidste mange måneder. Prøver og sender dig en mail hvis det lykkes 🙂 Kh sarah

 2. Super sejt og super vigtigt at du vil slå et slag for at vi kvinder hvis børn kommer til verden ved kejsersnit, ikke skal skamme os over de ar vi får. Og som du selv skriver kan det måske vise dem der frygter et kejsersnit, eller i hvert fald det ar man efterfølgende skal bære resten at livet, at det ikke er så slemt som det umiddelbart lyder, når man siger at ens mave bliver skåret op og der kommer et barn ud den vej 🙂
  Mit kærlighedsar er sendt afsted 🙂
  Mvh. Josephine

 3. Jeg har også sendt et billede til dig. Dog fra en iCloud-adresse i stedet for den er angivet her.
  Jeg synes det var et rigtigt godt initiativ! 🙂
  Mvh Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.