Min efterfødselskrop – uge 2

Jeg ligner stadig én, der er gravid, hvilket også blev påpeget sidst, jeg delte min efterfødselskrop😉 Til gengæld har jeg i dag fået at vide, at min røv stadig er god, hvilket næsten får mig til at tro på, at der rent faktisk findes en Gud! Men lad mig slå fast: ligeså lidt, som jeg gad køre med på en ‘åh, jeg er kun i uge 25 og har allerede taget 6,2 kg på *emoji der græder lidt med to fingre i halsen*’, ligeså lidt gider jeg køre med på en tendens, hvor man skal have vaskebræt indenfor den første måned. Jeg har groet et menneske, for fa’en;)

Men her er status efter 14 dage:

 • jeg har tabt 12 ud af 28 kg. Jeg giver lillebror æren for en fjerdedel, resten napper jeg selv.
 • Hvis jeg bøjer mig lidt meget fremover, kan jeg se min tissekone. Næ, goddag Chewbacca;) (Fyrsten: “du kan ikke længere kalde den en tissekone, når du har skubbet et menneske ud af den!” Den fik jeg hurtigt kringlet;) Veninden: “du kan ikke længere kalde den en tissekone, når du bruger den til andet end at tisse med!” Crap!)
 • Jeg kan barbere ben! Hvis jeg vil….
 • Jeg har Googlet mig frem til, at jeg her 14 dage efter mit kærlighedssnit godt må støvsuge. En information jeg har valgt ikke at dele med Fyrsten. Jeg håber af hele mit hjerte, at han ikke læser dette indlæg!
 • Min hovedbund klør værre end trusserne på en 20-årige til L.O.C-koncert. Det er sindssygt belastende!!!
 • Jeg troede, at cravings kun hørte graviditeten til, og prøver nu at bilde mig selv ind, at min trang til Cocio, rosiner og hytteost er ganske normal.

0 kommentarer til “Min efterfødselskrop – uge 2”

 1. Jeg synes du er fin, og tak for afbrydelsen i Twister, får stensikkert mareridt om tornadoer i nat! Jeg var selv til en begravelse kort efter min fødsel, hvor jeg havde efterladt lillepigen hos sin far mens jeg var i kirken. Havde taget ammevenligt men alligevel lidt tætsiddende tøj på da jeg følte mig mega slank efter at have vadet rundt med en kæmpe dunk de sidste måneder. En bekender kommer hen og siger ‘hej, jeg har hørt du er gravid, tillykke. Hvor langt er du henne?’ hvortil jeg må forklare at baby altså så dagens lys 10 dage forinden. Ved ikke hvem det var mest flovt for, hende eller mig

 2. Jeg var en af de få der efter fødsel af nr 2 (nr 1 snakker vi ikke om) der kunne klar mine Skinny jeans 5 dage efter fødslen… (Både sønnen og et dødsfald i familien får hele æren, og så hjalp det nok også en del på vægten med en omgang diarré og opkast 14 dage før fødsel, inkl igang værende veer, som så bare gik i sig selv igen…) men min kraving var altså rugbrødsmadder med skinke smørre ost under natte amningen.. Både kl 2 og kl 5 😀 hold nu op hvor de smagte godt ( det gør de så ikke mere :-). )
  Kroppen efter ammestop er så ikke lige til Skinny jeansene mere… Men hva pokker… Jeg har født 2 vidunderlige unger…. Og jeg føler mig som udskidt morgengrød det meste af dagen… Men at se på sine dejlige unger er det hele værd…
  Så kommer der nok tid til at få sat håret og lagt krigsmalingen når de engang flytter hjemmefra 😉

  1. Åh, det lyder godt nok også som en hård omgang!!! Jeg tror aldrig, jeg kommer tilbage i mine jeans pga mine hofter, og det er jeg helt okay med:)
   Uhhh, nu fik jeg lyst til skinkeost;)

 3. Så længe du ammer, så kommer det vægttab nok ganske af sig selv. Jeg gjorde intet “aktivt” for at tabe mig efter graviditeten, men med amning og daglige gåture med barnevognen, kom det ligeså stille af sig selv, og en dag var jeg tilbage i de gamle (skinny) jeans. Og jeg ÅD altså, mens jeg fuldammede. Kæft, hvor var jeg sulten i den periode :speak_no_evil:

  1. Jeg holder mig heller ikke tilbage;) Jeg har i forvejen en god appetit, som kun bliver større, når jeg ammer! Det haster som sagt ikke for mig med vægttab, jeg er ligesom dig sikker på, at det nok skal komme:)

 4. Obs! Da jeg fik aks for halvandet år siden, fik jeg at vide, man ikke må støvsuge i 8 uger efter. I kid you not. Jeg ville endda rigtig gerne støvsuge selv, men jeg ventede til efter de 8 uger.
  For dit ars skyld, tjek lige op på det…!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.