Min efterfødselskrop – uge 3

– Her kan du se min efterfødselskrop uge 1 og uge 2.

Det er i dag tre uger siden, at lillebror kom til verden. Han er møg hamrende lækker, spiser meget, skider mere og sover, som vinden blæser. Jeg er mega forelsket og ret træt! Fyrsten er dog en stjerne, og han både afleverer og henter Ane, så ofte som det kan lade sig gøre, hvilket gør hverdagen en hel del nemmere for mig.

Ane er fortsat stor fan af lillebrors tilstedeværelse og kysser og krammer ham i en uendelighed. Han tager heldigvis pænt imod:)

Og nu til det vigtige – status på efterfødselskroppen efter 3 uger:

 

 • Min mælkeproduktion har stabiliseret sig, hvilket jo er fantastisk, omend jeg, trods smerten, synes det var ret skægt at prøve at have koloenorme babser!
 • Jeg må konstatere, at min vægt er fuld af lort (ellers er jeg), for jeg har taget 1 kg på siden sidste uge!
 • Jeg prøvede at hoppe i et par af mine gamle jeans i går. De kom sgu på:) Helt op til knæet…..
 • Maven er stadig sådan en slags stor. Jeg begynder at tvivle på, at det er livmoderen, der fylder. Det er nok nærmere de enorme mængder af hvidt brød og kage, jeg indtog under graviditeten….
 • Min hovedbund klør endnu. Jeg har kastet en mindre formue efter speciel shampoo og kokosolie for blot at finde ud af, at jeg har lus. WTF??!!
 • En læser var så sød at informere mig om, at hun havde fået besked på, at hun først måtte støvsuge 8 uger efter sit kejsersnit. Jeg vendte det med Pia, som står for det efterfødselstræning, jeg går til, og hun var enig. Jeg må ikke støvsuge! Øv….. Noooooot;)
 • Chewie er blevet studset. Jeg har dog tydeligvis ikke været grundig nok, for Fyrsten siger stadig sådan her, når han ser mig nøgen:

0 kommentarer til “Min efterfødselskrop – uge 3”

 1. Maven svinder ind igen – det tager bare noget tid! Min var hellere ikke blevet væk efter tre uger da, og jeg fødte vaginalt. Kan ikke huske præcis når den blev nogen lunde sig selv igen, men det tog da noget tid.

 2. Fin serie, det er ret bekræftende at følge med i. Godt der er nogen, der har mod på at dele det. Har også fulgt med hos SheJustGlows, som kørte en lignende serie – Måske vil du kunne lide hendes stil også.

  Et andet rimeligt random spørgsmål: Bruger du selv eller måske andre der læser med her Bloglovin på mobilen? Og kan I heller ikke komme direkte videre ind på hele indlægget, hvis der er sådan en ‘læs mere’-knap? Efterhånden kan jeg kun læse hele indlæg, hvis det ikke er nødvendigt at klikke videre for resten af indlægget eller hvis jeg går via en browser?!

  1. Hende kender jeg ikke, men hun lyder bestemt værd at tjekke ud:)
   Jeg bruger hovedsageligt Bloglovin’ og oplever ikke det, du beskriver. Det lyder da mærkeligt – og irriterende!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.