Give away: Rebozo-massage

Annonce! – Præmien er sponsoreret af Mamaprofylax. Jeg har selv modtaget en massage som uforpligtende gave:)

Som I måske husker, var jeg kort før termin på besøg hos Tina/Mamaprofylax og få mig en rystetur;) Det var noget nær det mest vidunderlige for mit tunge, trætte legeme!

Vi brugte også rebozo under min fødsel, og selvom det desværre ikke hjalp til at få lillebror på rette kurs, så er jeg stadig af den opfattelse, at Rebozo er en ganske genial ‘opfindelse’:) Begge mine jordemødre brugte det på mig, og det var virkelig god smertelindring!

Jeg har fået lov at forkæle en af mine læsere med en omgang Rebozo-massage hos Tina. Og jeg mener virkelig forkæle, for jeg gik derfra med en helt anden fornemmelse af lethed og velbehag i kroppen. Massagen forgår i Mamaprofylax’ lokaler på Frederiksberg, og man skal være minimum 37+0, når man får massagen. Hvordan selve massagen foregår, har jeg fortalt om her🙂

For at deltage skal du smide en kommentar, hvor du skriver, hvem der fortjener en omgang massage:) Vinderen findes d. 12/2.

image

“Rebozo er det mexikanske navn for sjal eller svøp og har været brugt i Mexico i mange århundreder, til alt fra hjælpemiddel under fødsler og som smuk sjal til skuldertaske, hængekøje og bæresele til småbørn.

hvad går rebozo ud på?

Rebozo teknikken består af rystende bevægelser af bækkenet med hjælp af et tørklæde.

Under graviditet. Når man som par skal bruge rebozo er det vigtigt at man kender anatomien og ved, hvordan barnet trænger ned i bækkenet. At lære at bruge rebozoen under graviditeten bygger samtidigt op til en forståelse af helheden, hvor hele kroppen er involveret i vearbejdet. Det hjælper parret til, at blive mere nærværende i graviditeten og fødslen. Hvis man bruger rebozo under graviditeten har man oftest ikke behov for det under fødslen- kun for at ”rette til”, eller som afslappende redskab. Rebozo er nemlig også en dejligt afslappende massageteknik som bland andet effektivt lindrer lændesmerter”
Fra Mamapofylax’ hjemmeside

0 kommentarer til “Give away: Rebozo-massage”

  1. Ej så har den kun taget starten af min kommentar med… Jeg skrev ellers noget om min trætte ryg, der bærer på vores lille babydreng.
   Min krop har taget det her graviditets-værk så fint indtil nu (uge 28), men det begynder at tynge og lænden er træt. Rebozo-massage ville være fantastisk!

 1. Fed give away.Min bedste og ældste veninde Jane skal have massagen hvis jeg vinder. Hun har travlt med phd og alle mulige ting hun skal have styr på inden barsel og fortjener virkelig noget forkælelse. ❤

 2. Jeg synes jeg selv fortjener det;-) Fordi jeg er tyk og tung, har vand i kroppen og godt kunne bruge den følelse du beskriver, bare et øjeblik… Og kunne tage mine sko på uden at det føles som en udfordring;-)

 3. Min søde veninde Sanne, som venter sig til februar. Hun vil brændende gerne hjemmefødsel og lillebror skal gerne roteres lidt mere og ligge sig rigtigt fast, så han ikke bliver stjernekikker, og der er rebozo genialt

 4. Åhhhh den ville jeg gerne vinde…
  Fordi jeg her i min 2. graviditet vil gøre alt for at undgå den samme fødsel som i 1. hvor han stod forkert og desværre efter alt for lang tid måtte ud ved akut kejsersnit..
  Med titlen “traumatisk fødsel” og et alt for langt syge/efterforløb..
  Lillesøster skal “rystes” på plads til en fantastisk fødsel i april <3

 5. Den vil jeg gerne vinde og give til mig selv. På trods af intentionerne om løbende selvforkælelse i graviditeten er det ikke blevet til noget som helst og nu er der pludselig “kun” 8 uger tilbage af den. Min krop har gjort det godt indtil nu, men det begynder også at kunne mærkes at baby fylder pladsen ud, så en god gang massage kunne være dejligt!

 6. Den vil jeg super gerne vinde! Er højgravid med termin 18. Februar og håber så meget på en god fødsel – og har hørt, det virkelig kan spænde ben, hvis baby ligger skævt! Og Rebozo er løsningen. Jeg er nemlig ellers forberedt med vejrtrækninger, og en kæreste, der via Mamaprofylaks ved lige, hvad han skal gøre!
  Derudover kunne det være lækkert for den tunge trætte krop;)
  Jeg krydser fingre

 7. Efter at have bestået modul 7 eksamen på sygeplejerskestudiet, præcis 1 måned før termin, kunne det være en dejligt med lidt forkælelse 🙂 (termin 27.2.2016)

 8. You had me at “effektiv lndring af lændesmerter”. Jeg har døjet med lænde/bækkenproblemer i alle mine graviditeter, men her i tredje graviditet startede det tidligere og er mere smertefuldt end i de foregående. Ikke mærkeligt – det er tredje gang, min krop bygger et andet menneske – og jeg har to mindre børn og en arbejdsuge på 50 timer. Jeg trænger til ro og rebozo, tror jeg!

 9. Jeg ville forære min kære barndomsveninde en fantastisk omgang massage. Hun har termin om en måned og kunne nyde godt af en omgang massage og afslapning. Hun er så rastløs her i slutningen af graviditeten.. Who can blame her?! 😀 Jeg husker det alt for godt selv. Glæder mig til at hun får lov til at opleve al den kærlighed man har som mor 🙂

 10. Mig! 😉
  Min krop har taget det her graviditets-værk så fint indtil nu (uge 28), men det begynder at tynge og lænden er træt. Rebozo-massage ville være fantastisk!

 11. Helt sikkert min bedste veninde, der har termin om fire uger! Jeg har (endnu) ikke selv gjort mig i baby-bagning og hvis jeg kan vinde den fine præmie her til hende, vil det om ikke andet betyde, at jeg har bidraget med en anelse mere end alskens tåbelige spørgsmål såsom “føles det som om du har en kæmpe bold fastspændt på maven??”

 12. Åh – det skal lillesøster i maven ha glæde af! Har lige fået at vide, at hun står skævt i bækkenet (36+5) og er scannet (mange gange!!)til pt at være 3800 g. Jeg bliver pænt forpustet ved tanken om at jeg igen skal føde kæmpebaby (sidst 4675 g) – det var bestemt ikke nemt sidst.., det må det gerne blive denne her gang

 13. Min veninde Juliane ville helt sikkert have glæde af sådan en behandling. Med en travl musiker-mand, en børnehave-dreng, en lillebror på vej og et fuldtidsjob ved siden af, har hun masser at se til… 😉

 14. Jeg ved ikke om det kan bruges når man ikke er gravid men hvis man kan vil jeg selv have glæde af det. Jeg har gået med krykker i 2 år grundet en knæskade der desværre nok aldrig går i orden. Krykkerne har gjort mig helt skæv i ryg, lænd, skulder og hofter så en gang rystemassage vil,e være perfekt og ikke hele men måske lindre mine smerter en smule

  1. Av,Rikke – det lyder godt nok ikke rart:( Det er desværre kun til gravide, selvom jeg virkelig synes, du også fortjener at få forkælet din krop!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.