En lørdag med kylling, tis og champagne

I har læst det alle steder! Bloggers Delight holder stooooor fest i aften i anledningen af deres 5 års fødselsdag. De andre mommybloggers viser flotte kjoler og fin make up, de lejer hotelværelser og får sat fine frisurer. Jeg blev enig med mig selv og lillebror om, at selvom babserne er lange, er de ikke lange, at de kan strække sig tværs over København til Hvidovre.

I stedet puttede jeg i morges lidt mascara på de trætte øjenlåg og lidt på vipperne og drog afsted for at mødes med en flok andre søde blogpiger til en tidlig frokost med bobler – Heidi, Sine (som pt er blogløs), Gry og Christina. Snakken faldt naturligvis på aftenens fest, hvor to af dem skulle med. Jeg måtte indrømme, at det nok var meget fint, at jeg bare blev hjemme. For jeg ejer ingen stilletter og ville helt sikkert stå over i et hjørne med mælkepletter på kjolen og sige alle de forkerte ting – for sådan af jeg. For ligesom at understrege den påstand, satte jeg mig derefter i resterne af min club sandwich…..

Ahrmen for fanden, bliver jeg mon nogensinde sådan én, man kan tage med ud fine steder??! Bedre blev det ikke, da jeg konstaterede at lillebror nok trængte til en tør røv. Det er de færreste, der indtager et Hostel i Kbh med børn, så der var naturligvis ingen pusleplads, og Heidi mente, at det var okay at ordne bleskiftet der i sofaen. Vi sad jo helt nede bagved. Men Heidi kender mig bare ikke rigtig, vel? Hun kunne jo tro, at det med sandwichen blot var en enlig svale (eller i dette tilfælde: kylling). At jeg faktisk havde mere styr på pisset, end jeg ved første øjekast gav udtryk for. Jeg ved bedre selv, men bliver tydeligvis aldrig klogere! Så jeg fandt ble mm. frem og kastede mig over projektet. Jeg spillede back gammon med skæbnen og blev slået hjem i første træk, da lillebror skyder skriggul bæ ud over det hele, og sætter trumf på ved også at tisse på mig! Ja. Det er mig. Mig blandt tjekkede blogtøser med tis på trøjen og kylling på røven. Hvem ellers. Christina fik heldigvis ondt af mig og væltede derfor et glas champagne ud over Heidi. Tak, Christina;)

Nogen gange er man bare nødt til at grine, når man bliver pisset på!
Nogen gange er man bare nødt til at grine, når man bliver pisset på!

Så mens de andre bloggere trækker i de store skrud, vil jeg krænge mig ud af tisse-tøjet og indtage sofaen i mine bedste joggingbukser, mens jeg ønsker de andre et brag af en fest:)

0 kommentarer til “En lørdag med kylling, tis og champagne”

    1. Det var VIRKELIG hyggeligt! Og ja, man glemmer helt hvordan den virkelig verden er;) Næste gang klarer jeg det forhåbentlig lidt bedre!

  1. Og jeg er ellers 99% sikker på at jeg så et puslebord på det selvsamme hostel da jeg spillede petanque der for et par uger siden 😉

    1. Jeg kiggede bare ude ved toiletterne, og der var intet at komme efter…. Men jeg burde naturligvis ha’ spurgt! Tænkte bare det var sådan en 1-2-3 hurtig tisseble skifter, og i stedet kom jeg nok rimelig meget til at fremstå som sådan en nybagt mor, der tror, at hele verden er til for hende. Av!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.