Tilværelsens uliderlige lethed

Nu har vi efterhånden talt om det meste herinde, ikk’? Og hvis vi både kan tale om mine babser, min mave og min kønsbehåring, så kan vi vel for dælen også tale lidt om sex.

Wikipedia skriver:

Samleje (lat. coitus) er den menneskelige form for kopulation og en almindelig form for sex. Selvom samlejets biologiske formål er reproduktion, dyrkes det også for nydelsen og som et udtryk for kærlighed og følelsesmæssig intimitet.

Ja, jeg var nødt til lige at Google det, bare for at være sikker…

Men det siges jo, at man ikke glemmer det. At det er ligesom at køre på cykel. Altså hvis cyklen har en gulerod agurk  squash (Fyrsten godkender altid mine indlæg) fastspændt på sadlen. Meget symbolsk har min cykel faktisk været flad i små 6 uger!

Jeg er helt ærligt ikke så liderlig, som man ku’ forvente. Måske lidt inden i hovedet. Men sådan i kroppen… Der er jeg mest af alt skræmt fra vid og sans! Det er efterhånden så længe siden, der har været gang i fabrikken, at jeg forestiller mig, der må skulle uendeligt meget WD40 til for at få gang i maskineriet. Selv for en handyman, som min;)

Fyrsten mener, som sagt, at det ikke længere hedder en tissekone, når man har (forsøgt) skubbet et menneske ud af den. Jeg selv er dog kommet på nogle andre betegnelser, som jeg tænker er mere dækkende for understellets nuværende tilstand:

Konserveringskussen

Forhindringsfissen

Skrotskrævet

Mugmissen

Kasseringskutten 

Hensættelseshullet

Vankancevaginaen!

Kondemneringskrukken

Feriefjappen

og sidst, men ikke mindst

Renæssancerevnen

 

Man skal jo op på hingsten før eller siden, men det er tilladt at være lidt nervøs, ikk’?! Sidst der var bevægelse i madammen, var det bestemt ikke på den behagelige måde!

Bonus-info: Et par uger efter min søster havde født Ane, spurgte hun mig, om Fyrsten og jeg havde dyrket sex efter fødslen. Den er ikke helt god med hukommelsen;)

Og værs’go – min cykel:

image

0 kommentarer til “Tilværelsens uliderlige lethed”

 1. He he. Hold nu kaje hvor jeg elsker dine indlæg! De er simpelthen så velskrevne, ærlige (formoder jeg) og sjove. OG så kan jeg tydeligt huske frygten første gang der skulle noget ind, hvor der sidst var kommet noget ud. God weekend og god fornøjelse til jer 😉 kh Mette

  1. Tusind tak, Mette! Det gør mig glad at høre:) Her er der jo ikke engang kommet noget ud, det er bare så længe siden!

 2. Jeg er nøjagtig samme sted som dig lige pt. Har det som en på 16, der har den første gang liggende lige ude i horisonten. Shit mand. Det er til at få svedige håndflader af. Nervøs akavet førstegangssex coming up!

 3. Okay, er ham der lillebror ikke stadig under en måned?? Her gik der 3-4 måneder før kroppen og hovedet overhovedet kunne overskue at bruge sengen til andet end at sove i 😉

  1. Godt at vide, at jeg ikke er helt unormal:) Har jo for dælen ikke prøvet det før, og herhjemme er 6 uger klart rekorden;)

 4. Det fine ved dine nye tissekonesynonymer er, at de også kan bruges af os, der ikke har haft sex i lang tid af andre årsager. Som mangel på kvalitets(m)and, du ved. 😉

 5. Her gik der 4-5 uger efter Frederik. Det meste af liderligheden sad (hos mig) i hovedet, som du beskriver, men da vi først kom i gang var det meget rart. Ikke fantastisk eller spændende eller lign., men bare rart og dejligt at være tæt på hinanden fysisk.

  Det er jo ikke sikkert at du/I har det lige sådan, men hvis man nu er enige om at der kan siges stop undervejs, så kan I jo altid prøve det af 🙂

 6. Vores yngste blev født i februar måned, og vi legede ikke hest igen før maj måned – året efter!! Han sov så røvdårligt, og jeg var så træt, så træt, at det bare slet ikke kom på tale. Vi var meeeeget nervøse, da vi endelig besluttede os for at gøre det. Og det var heller ikke nemt, men det blev hurtigt bedre.

  1. Jeg også pisse bange for heste!
   Åh, det lyder hårdt! Vi er (7-9-13) ret heldige med lillebror og søvn – han får bryst omkring kl. 23, 3 og 7. Det er fandme dejligt:) Så den undskyldning kan jeg ikke bruge;)

 7. Jeg deltog i foråret i en undersøgelse om nybagte forældres sexliv og jeg gik lige ril sendt konklusionerne sidste uge. Du er altså slet ikke unormal. Vi prøvede engang omkring 10 uger efter (ville gerne over lægebesøget først). Men vi måtte stoppe da der simpelthen gjorde for ondt.
  Mener det tog er par forsøg og det var først efter 4 måneder vi sådan kom lidt hen af igang.

  Det er da heller ikke fordi der sker hele tiden, men det det er så overraskende nok blevet bedre.

 8. Skønne frue og fyrste… jeg fødte den 20 helt almindeligt og 6 dage efter, samme dag som vi kom hjem fra hospitalet (ja ja det er længe siden ) havde vi hed og fantastisk sex…omend ret kortvarig grundet ophobet lyst og hurtige fysiske reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.