Min efterfødselskrop – uge 4

I skal selvfølgelig ikke snydes for denne uges blege vom! Selv tak;)

Den er ikke lille, men altså – den er da heller ikke stor. Sådan her kunne jeg, hånden på hjertet, også godt ha’ set ud efter heftigt samvær med en pose franske med dertilhørende holiday-dip. Jeg kan dog se, at den er stort set identisk med sidste uges mave, men med tanke på at der har ligget et helt, lille menneske derinde, så tillader jeg mig alligevel at være stolt over mavens nuværende (s)tilstand!

Status:

 • Jeg er stadig i mine ventebukser. Fordi de er pisse behagelige. Og fordi mine hofter tydeligvis er ved at underskrive skilsmissepapirerne.
 • Ovenstående ville muligvis give anledning til triste miner hos andre kvinder, men ikke her. For der er som bekendt ‘h’, ‘o’ og ‘s’ i både ‘hofteskred’ og ‘shopping’. Coincidence?? I think not!
 • Jeg har opgivet at veje mig, fordi vores vægt vist ikke rigtig fungerer. Jeg vejer 10 kg mere, når vægten står i køkkenet. Måske fordi det er der, jeg opbevarer chokoladen?
 • Jeg savner min gravide mave helt vildt! Det er fantastisk at kunne bukke sig, selv tage strømper på og alt det der, men jeg tager stadig mig selv i at nusse maven. Oveni alt det irriterende, der følger med sådan en stor mave, så var det altså også rimelig magisk:)
 • Der er fortsat mælk i min tredje brystvorte, og jeg fatter det simpelthen ikke!!! Altså der kan da ikke være mælkegang i den?! Eller det er der så tydeligvis!?! Læsere med særlig ekspertise indenfor ‘ekstra brystvorte’-felter bedes venligst melde sig i kommentarfeltet! Og også bare jer andre med mere end to brystvorter:) Det kan da næppe være en klub, som kun Chandler og jeg er medlemmer af….

Her finder I mit post-preggo legeme uge 1, 2 og 3.

0 kommentarer til “Min efterfødselskrop – uge 4”

 1. Ved intet om tredje brystvorter. Men mine hofter skrev også under – og fandt aldrig rigtig sammen igen. Selvom jeg tabte mig ret voldsomt! Så alle mine højtelskede jeans måtte ud

 2. Min mormor på 87 er udstyret med en lille modermærke-lignende tingest under det ene bryst, som hun har fortalt gav mælk, da hun ammede hendes tre børn. Så du er ikke alene – nu er I i hvert fald tre i klubben

  1. Jeg var også lige tilbage ved sidste uges billede og holder 100% med Karina: det ER en meget mere fast vomse i denne uge – og du ser skønherlig ud 🙂 Så en artikel på BT, tror jeg, det var, om en mor, der fik masser af FB-opmærksomhed for at gøre, hvad du har gjort længe: d

  2. Jeg var også lige tilbage ved sidste uges billede og holder 100% med Karina: det ER en meget mere fast vomse i denne uge – og du ser skønherlig ud 🙂 Så en artikel på BT, tror jeg, det var, om en mor, der fik masser af FB-opmærksomhed for at gøre, hvad du har gjort længe – mon du har startet en ‘efterfødselsbillede-trend’?! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.