4. februar

Det er i dag d. 4. februar, hvilket betyder:

 • det er årets 35. dag.
 • det er torsdag, som også går under navnet ‘lillefredag’. For de heldige;)
 • det er Jonathan Spangs fødseldag. Tillykke med det!
 • det er i dag 283 år siden, at stavnsbåndet blev indført.
 • Stram op er aflyst i Gilleleje Idrætsforening. Ja, det beklager jeg, men jeg er altså kun budbringeren!
 • det er 222 år siden, at den franske regering ophævede slaveriet i alle franske territorier. Way to go, France!
 • det er 78 år siden, at Hitler udnævnte sig selv som krigsminister….
 • …. men også 78 år siden, at Disneys “Snehvide og de syv små dværge” havde premiere:)
 • der er vinsmagning på Restaurant Lazio i Vanløse kl. 18, hvis du er tørstig.
 • du kan også blive hjemme og se den der film om Frederik og Mary på kanal 5.
 • det er præcis 2 og et halvt år siden, at verdens dejligste Ane kom til verden<3

 

Vi fejrer ikke halve fødselsdage herhjemme. Faktisk bemærker vi dem sjældent. Men i dag vil jeg sætte mig ved pc’en. Jeg vil finde vores scannede vielseserklæring, fødselsattester mm. frem, og så vil jeg sende hele baduljen til Starsforvaltningen. Det skulle meget gerne medføre, at jeg helt uden krumspring, bønner eller tårer får den underskrift, som jeg har ventet på så længe. Hvis alt går vel, dumper der lige om snart et brev ind, som meddeler, at Ane er MIN i alle juridiske henseender! Kryds lige fingre for at det forløber gnidningsfrit, så er I søde:) Jeg selv holder vejret, indtil jeg står med brevet i hånden. Lad tiden gå hurtigt!!!

imageimageimageimageimageimageimage

 

0 kommentarer til “4. februar”

 1. Jeg er ganske ny herinde, har fulgt med siden lige før jul. Og er ikke engang selv nogens mor. Men hold nu kæft, hvor er Ane bare den sødeste lille sag jeg nogensinde har set! Bliver sgu helt skruk (*abe-smiley-med-hænderne-for-øjnene*)

 2. Mine børn talte om noget lignende i morges – sjovt nok. Men vidste du, at der er 331 dage tilbage af i år. Det er 28.598.400 sekunder, 476.640 minutter og 7.944 timer… Og altså 47, 29 uger.

  Ja ja… Sådan noget vi (åbenbart) op i

 3. For helvede. Så småhylede jeg lidt igen. Og jeg er ikke engang gravid. Åh hvor jeg håber de kommer til fornuft denne gang. Kram herfra tudemarie

  1. Nu fik jeg mail fra dem i går. At de skal undersøge diverse ting såsom bopæl – og den fik hun bare først hos os, da hun var en måned, fordi kirkekontoret havde klokket i det:/ Så nu frygter jeg, at det bliver en hindring! Og så skal ‘forældrene’ høres…. Hey, jeg er forælder!!!

 4. Jeg er helt VILD med din blok! Der er en helt speciel og meget vidunderlig ærlighed og dybde, som er umulig ikke at blive fanget af. Så TAK for den og dine skriverier :-). Men som nu læser er der noget af dette omkring Ane, som jeg ikke forstår. Kan jeg læse Jeres “historie” et sted (synes ikke jeg kan via min IPhone)? Jeg synes at I har den fineste og mest finurlige familie! Jeg er selv mor til tre mirakler som er hjulpet på vej af teknologien og håb!

  1. Tak for de søde ord, Katrine! Det gør mig glad at høre:) Jeg har faktisk et indlæg liggende i kladder om vores ‘historie’ og dét at fortælle den. Det er bare sådan et jeg går lidt til og fra, fordi det er svært at finde de rigtige ord. For den fulde ‘historie’ er aldrig skrevet på bloggen, fordi den mere en min dagbog over mine tanker her og nu. Og jeg synes på en eller anden måde, at det ville virke mærkeligt at sætte mig ned og skrive et resume over vores liv. Giver det mening? Måske jeg bare skulle få skrevet indlægget færdigt….
   Dejlig weekend til dig:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.