Brede hofter og bøjelig rygrad

Annonce – altså på den måde, at links i indlægget er affiliate:)

I får lov at slippe for min efterfødselskrop i denne uge. Mest af alt fordi status er ret meget det samme som i sidste uge. Jeg har stadig en fin lille topmave og en defekt vægt, til gengæld har jeg også en fin lille plade chokolade og en defekt mæthedsfornemmelse – så det går vist lige op. Eller ikke….

Men som luftet i sidste uge, så er ændret kropsfacon lig med shopping! Og da Hvidovres udvalg af lækre tøjbutikker er så godt som ikke-eksisterende, er Zalando som altid min ven:)

Så jeg åbnede app’en og gik i gang med min søgning efter ammevenlige bluser eller skjorter og nederdele. Jeg ved godt, at jeg nok burde give det lidt tid, men jeg tror simpelthen ikke på, at mine hofter nogensinde finder tilbage til deres tidligere tilstand. Og det er fair nok. Jeg var mega lille, da jeg blev gravid! Jeg havde ammet i 18 mdr, og det må siges at være verdens bedste slankekur! Jeg var nede i en str. 34 i almindelige bukser og xxs i dem der fra Pieces. Altså lille! Men skidt pyt med det – jeg er også meget mere til nederdele:) Den ene halvdel af mit udvalg er bare sådan lidt rigeligt sort, og de fleste er i sort bomuld, som efter 10 vaske fremstår mere grå. Den anden halvdel er bare sådan en slags for små. Så – shopping it is!

Jeg har fundet mig disse tre nederdele og en enkelt skjorte:

image

Den røde nederdel er fra mint&berry til 299. Den blå er fra Benetton til 249. Den sorte er fra Vero Moda til 279. Skjorten er fra Vero Moda til 159.

Jeg smed det hele på min ønskeseddel i app’en i en str. 36/small. Og så tænkte jeg lige fornuftigt og løb ovenpå og prøvede en af mine str. 36 nederdele – og konstaterede, at den på ingen måde kunne lukkes! Så nu ligger de der i en str. 38/medium og venter på, at jeg har fundet noget jeg kan sælge, så jeg kan klikke det hjem;) Egentlig havde jeg tjent lidt shoppepenge ved at sælge nogle småting på Dba, men min bedste veninde er lige gået på barsel, og sådan noget skal naturligvis fejres med brunch. Og en ny pung og et par øreringe…. Jaaa, nok har jeg bredere hofter, men min rygrad er ligeså blød og bøjelig, som den altid har været;)

0 kommentarer til “Brede hofter og bøjelig rygrad”

  1. Den røde nederdel sendte jeg retur i går.

    Den er pæn og blød, men faconen er såda at lige topmave ikke rigtig fungerer til mig i den. Selve der hvor nederdelen går ud i slidser er nemlig under maven. Men måske den sidder anderledes på dig.

    Anna field har I øvrigt flere trøjer som er amme venlige selvom man ikke skulle tro det og så er de ret budget venlige. Sig til hvis du skal have et link. Aner ikke om det er din stil, men det kan du jo selv afgøre 🙂

    1. Tak for at dele den erfaring! Med tanke på at topmaven nok kommer til at være der lidt endnu, er det nok smartest at droppe den nederdel;) Den sorte fås faktisk også i sådan en rustrød farve, så måske jeg skulle nappe den i stedet. Den ‘ligner’ at folderne starter et mere flatterende sted. Du må meget gerne smide et link:)

  2. HM basis toppe med spaghetti stropper kan blive så lange i stropper r atvde sagtens kan hives ned under brystet. Super som amme toppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.