At være en antidulle med dulledrømme!

Annonce – indlægget indeholder et affiliate link:) Jeg modtager hverken produkter eller penge for dette indlæg.

Jeg har aldrig købt en mascara! Det er rigtig nok! Da jeg boede hjemme, fik jeg altid dem, min mor og storesøster ikke længere brugte. Altså dem, der ikke så meget var mascara, som de var en børste med noget tør farve. Og det er fortsat gennem mit voksenliv, nu er det bare mine veninders fejlkøb, der ryger min vej. Dem, der klatter og klistrer og ender på hagen, hvis DMI varsler tåge.

At jeg generelt ikke går så meget op i mode og skønhed, det ved I allerede godt. I ved godt (hvis I er gamle læsere), at jeg ofte har huller i og pletter på tøjet. Det er jo ikke sådan, at jeg planlægger det – det sker bare. Fordi jeg har motorik som en 2 årig og går ind ting og taber mad. Men jeg vil for fanden gerne bære mig selv med lidt ynde, det er vel ikke for meget forlangt?! Jeg vil gerne ligne (så kan resten komme senere) en voksen kvinde. Jeg vil gerne være pæn i tøjet og tage mig godt ud. Jeg aner bare slet ikke, hvor jeg skal begynde!

Til jul gav jeg Jess en pisse dyr parfume, som MM havde anbefalet. “Sex på flaske” var vist de præcise ord hun brugte. Så den købte jeg. Og ja, jeg var muligvis også lidt seksuelt underernæret på daværende tidspunkt, men jeg var HELT med på, hvad MM mente, og nærmest dryhumpede tasken, hvor duftprøven lå i. Fyrsten delte ikke min begejstring. Faktisk mente han, at den duftede af pissoir…. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvordan sex fungerer i Lange-hjemmet, men alligevel;) Så vi måtte i Matas, hvor han fik sig en anden og billigere parfume, og jeg fik et tilgodebevis. Efter ingen overvejelse overhovedet købte jeg en pudder (er det den korrekte betegnelse, eller har det et fancy navn?) fra Clinique og en rød læbestift fra Nilens jord. Jeg har ikke ejet en pudder siden jeg gik i 7. klasse. Og jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg købte den. Eller jo – den var pæn. Og jeg tænkte at, om ikke andet, så ville den fine, grønne æske få mig til at fremstå lidt mere moden. For dem som kigger i min taske. Altså mig selv… Læbestiften handlede om, at jeg et eller andet sted havde læst, at man aldrig går galt i byen med knaldrøde læber. Jeg skal bare ikke i byen – jeg skal ned i vuggestuen og måske et smut i Netto. Og nej, knaldrøde læber passer ikke til alle hudtoner….

Jeg er en dulle-amatør!!!!

Og nu mit spørgsmål til jer:

Jeg er blevet tilbudt at teste sådan nogle Goodieboxes, hvor jeg hver måned modtager en pakke med blandet dullegrej. Jeg vælger ikke selv, hvad der kommer i pakken, hvilket højst sandsynligt er et plus! MEN ville I have lyst til at høre om dullegrej fortalt fra en antidulles synspunkt? Jeg har jo absolut ingen erfaringer eller viden på området, og aner ikke hvad forskellen er på en consealer (dækstift??) og en bb-cream (bruncreme??). Faktisk ved jeg kun, at det hedder som det gør, fordi andre (flotte, modne mødre) blogger om det. Og spørger I mig, så hedder det altså kindrødt og ikke blush…. Men jeg vil gerne blive bedre til det der med at lægge make up og gøre lidt ud af mig selv. Gerne inden jeg fylder 40, hvis muligt.

Jeg ku’ sgu godt tænke mig (selvfølgelig) at få sådan nogle pakker tilsendt, men hvis det ikke giver mening for jer, så giver det jo ikke mening overhovedet! Så lad mig høre, hvad I tænker:)

Ku’ det være skægt at høre lidt fra en make up-jomfru??

Pt indeholder mit dullegrej dette: Den flotte, grønne pudder. Den lidt for røde læbestift. En roll-on fra Urtekram. En gammel mascara, som det ikke mere farve i. En tandbørste. Nogle små parfumer fra Clean. En kam – sådan en gammelmands én. En hårnål og et af Anes hårspænder….

image

0 kommentarer til “At være en antidulle med dulledrømme!”

 1. Go for it! Jeg kender altså heller ikke (halvdelen) af de ord, der blive smidt omkring. Så det er fantastisk befriende når du kalder det ‘kindrødt’…
  Jeg er med…

 2. Åh gør det! Jeg fik selv et goodiebpx abonnement da jeg var på barsel og det var vildt dejligt, at få noget man kunne prøve lidt af – man er sgu så snit-hot i sin barselsuniform og frisure. Det er også lidt sejt at lære hvad der er det nye sorte.
  Dog vil jeg gerne lige sige, at du lynhurtigt kommer til at ligge inde med alt muligt som du aldrig får brug for/
  Jeg stemmer mega meget for!

 3. Jaa kunne være helt genialt at få nogle begynderfif til os der er blevet for gamle til at eksperimentere med den forkerte øjenskygge! hilsner fra hende der gik op i bål og spejder, da alle de andre lærte at bruge sminke og derfor nu kun vover sig ud i mascara ved festlige lejligheder, og desuden fik virkelig dårlig service da jeg forsøgte at få hjælp til at købe en foundation 😉

  1. Jeg aner heller ikke, hvordan man lægger øjenskygge på trods af, at jeg eksperimenterede herre meget med det som teenager;) Ej nej nej, serviceniveauet nu til dags;)

 4. NEJ!! Jeg er simpelthen så træt af at alle de gode blogs bliver til reklamesøjler.

  Jeg var vild med din blog da den handlede både om barnløshed, glæden ved at blive gravid, lillebror, Ane og den leverpostejsfarvede hverdag!
  Der ud over er det alligevel aldrig den ærlige mening der kommer frem, for det gider firmaerne jo ikke betale for.
  Jeg ville ønske i var ærlige og sagde jeg vil gerne have gratis ting, så nu bliver min før personlige blog til en reklamesøjle og så siger jeg noget godt om de ting jeg får.
  Hvis jeg vil læse om makeup, så findes der allerede masser af beautyblogs

  1. Fedt, at du kommer med din mening, Julie!:)
   Når det så er sagt: så hey, holdt, vent og stop;) For du kan jo ikke sige ‘I’ om mig. Min blog handler stadig om leverpostej og hullede strømper. Og selvom jeg fuldt ud respekterer din holdning (og det gør jeg virkelig!), så synes jeg altså ikke, at fire sponsorerede indlæg på et år er lig med reklamesøjle. Hvis jeg bare ville ha’ gratis ting (hvilket det aldrig er, fordi man skal betale skat af modtagere produkter), så havde jeg jo bare takket ja uden at høre jer:)
   Jeg forstår fuldt ud din mening, og jeg kan også selv nogen gange blive ærgerlig, hvis blogs flyder med reklameindlæg uden indhold. Og ja, jeg er nok lidt forudindtaget, men det synes jeg altså ikke, at min gør.
   Jeg siger nej til langt størstedelen af de tilbud, jeg får, fordi jeg ikke synes, de passer ind, men jeg siger også ja til nogen, fordi det er en (monster mega fantastisk) fin mulighed for mig for at tjene lidt ekstra penge uden at skulle ture rundt og servere til konfirmationer i foråret;)

 5. Haha, kindrødt og bruncreme – det hed det også i min grønne ungdom 😀

  Jeg er på 🙂 Jeg finder normalt den type indlæg svært kedsommelige, men jeg er ret sikker på, at din vinkling vil være værd at læse 😀

  1. Det håber jeg fandme;)
   Dækstift var det hele store, da jeg var 14! Og lipliner! Uden læbestift;) Shit, jeg var grim!

 6. Jeg er selv en skovl til makeup (har iøvrigt samme pudder som dig ☺). Lad mig endelig høre dine erfaringer med brug af dullegrej. Jeg gad godt læse et par erfaringer fra en makeup ligesindet.

 7. Hahaha. Jeg går meget op i mode og design, men det falder altid lidt til jorden, da jeg også er motorikspadser og ALTID har en plet på tøjet, på stolen, på sofaen… Jeg kunne blive ved 😉

  1. Ja, det lyder til at mode-facaden så er lidt svær at opretholde;) Jeg ved sgu ikke, hvad det er med mig, altså. Jeg er engang gået gennem Silvan med nederdelen nede i mine trusser:/

 8. Jeg er helt enig med Helenes kommentar. Normalt ville jeg også finde et sådant indlæg enormt kedsommeligt, navnligt fordi det fylder med disse indlæg på diverse andre blogs – men jeg tror, jeg ville finde dit indlæg værd at læse pga din skønne leverpostejs-hverdagsagtige tilgang til ting. Din tilgang til ting er jeg fan af!

 9. Giv los, jeg er på! Jeg har styr på øjenskygge og mascara og så stopper det også der! Gider godt læse din vinkel til os anti duller der kun når at få mascara på, når vi skal på job 😉

 10. Klart jeg er overhovedet heller ikke en haj til makeup syntes det er sådan en uoverskuelig verden og orker ikke bruge mere tid på det end at klatte lidt mascara på vipperne, så jeg ville elske hvis du ville skrive om det

 11. Hvad hed “Sex på flaske” parfumen du gav Jess?
  Jeg gav manden min, der hedder orgasm in a bottle, det er næsten samme boldgade ;0), kan være det er den samme (Fierce fra A. & Fitch)
  Vil gerne læse om dine erfaringer udi dullegrej

  1. Åh, jeg kan ikke huske det på stående fod! Det er den der Johnny Depp reklamerer for. Pisse god, hvis du spørger mig:) Men Jess var ikke enig! Han fandt en anden, som også er ret god, men som er i verdens mest pimpede og grimme flaske:)

 12. Det kunne være skægt med din vinkel på det.
  Til alle jer, der intet fatter af makeup og den slags, så kan jeg anbefale bloggen josmakeupblog. Hun er simpelthen så god til at give brugbare tricks og få det hele lidt ned på jorden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.