En fyrstelig fødselsdag

Min søde ægtemand har fødselsdag i dag:) Jeg elsker fødseldage – mest min egen, men andres er også okay;)

For et par uger siden spurgte jeg, hvad han ønskede sig, og fik dette svar:

image

Ej, men det duer bare ikke. Jeg vil sådan set gerne gi’ manden en røvfuld lyskæder, hvis det gør ham glad, men ikke på hans fødselsdag! Så jeg måtte i tænkeboks, og her fandt jeg, hvad der efter min mening, trumfer lyskæder big time! Star Wars!!!!

Fyrsten ville enormt gerne ha’ været i biffen omkring jul, da Star Wars havde premiere. Forståeligt nok når man er kæmpe fan! Men vi kunne af gode grunde og kæmpe mave ikke lægge os fast på nogen aftaler i den periode. Så i stedet for at kunne læne sig tilbage og lade sig tryllebinde af George Lucas’ fantastiske univers, endte han med at sidde i sofaen og massere mine fede fødder. Rimelig dårlig byttehandel!

Men men men, karma er vores ven:) Og fordi Fyrsten er sådan en fantastisk mand, ville skæbnen, at der netop i dag på hans fødselsdag blev vist Star Wars i babybio. Derfor ringede jeg i sidste uge til hans chef, som naturligvis forstod vigtigheden af Star Wars og derfor indvilligede i at give Fyrsten en hemmelig fridag. Mega god chef:)

Så i morges da Fyrsten stressede lidt over at få de obligatoriske fødselsdagsboller på bordet hurtigst muligt, så han kunne komme afsted på job, fik han besked på at sætte tempoet lidt ned, da han slet ikke skulle på job;) Vi nød vores morgenmad og fik afleveret Ane i vuggestuen, og først da vi stod ved døren til CinemaxX, forstod han, at vi skulle se Star Wars. Han blev, som håbet, virkelig glad:) Jeg var også ret glad, for jeg elsker babybio! Ét er den gratis kaffe, men noget andet og langt vigtigere er, at ingen kigger skævt til en, når man løber ind og ud af salen under filmen. De fleste gør det, fordi de skal se til deres barn, skifte ble eller lignende – jeg gør det, fordi jeg pludselig finder ud af, at jeg egentlig gerne vil ha’ popcorn, eller fordi jeg løber tør for kaffe.

Filmen var SÅ fed! Jeg er vokset op med de gamle Star Wars-film og havde en del Star Wars legetøj som barn, så jeg blev helt nostalgisk over at gense de gamle skuespillere. Fyrsten var især begejstret over filmens special effects, hvor jeg blev mere grebet af fortællingen og alle de spekulationer, jeg gjorde mig undervejs – “uh! Hun er sikkert hans søster! Eller kusine! Og ham der er i hvert fald ikke død, som man skal tro!” Jeg var på forhånd lidt nervøs for, om den nye film blot var en måde at malke konceptet yderligere på bedste amerikanske vis, men det var bestemt ikke tilfældet.

Nu er vi landet i Palæet, og Fyrsten nyder en lur på sofaen med lillebror. Jeg prøver virkelig at lade være med at rydde op! Vi får nemlig hele Fyrstens familie til spisning, hvilket han ikke er klar over;) Og hvis jeg pludselig pisker rundt og fjerner nullermænd og vasketøj, så lugter han muligvis lunten. Altså fordi jeg normalt er et rodehoved;) Gæsterne medbringer mad, og drikkevarer og chips ligger skjult i udehuset. Jeg er ret sikker på, at han ikke ved, der er noget i gærde. Men jeg må nok hellere vente med at trykke ‘udgiv indlæg’ til gæsterne er kommet, hvis nu han skulle kigge forbi herinde.

Dejlig eftermiddag til jer:)

 

0 kommentarer til “En fyrstelig fødselsdag”

  1. Hold da op, hvor er du bare sej. Sikke en fødseldag du har sørgetBabybio er bare det bedste nogen, nogensinde er kommet på at lave. Ej, hvor lyder det bare som en fantastisk dag. Blev han overrasket, da gæsterne ankom? Stort tilykke med manden din:o)

  2. Ej hvor er du sej. Og en kæmpe inspiration. Selv uden baby er jeg nok den kedeligste kæreste til fødselsdage. Jeg er altid så ideforladt og fortravlet at jeg aldrig får brygget en ordentlig overraskelse sammen.

    1. Enig! Selv uden spædbarn og tumling, er jeg meget kedeligere. Og jeg elsker ellers også fødselsdage. Nu er jeg bare ked af at der er 9 måneder til min mands fødselsdag

      1. Altså jeg gjorde jo ikke så meget andet end at få ideen og købe billetterne:) Chefen gav ham fri, Fyrsten kørte bilen og gæsterne kom med maden. Skide smart;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.