Lørdag på sofaen

Vel hjemme fra Ikea hoppede Fyrsten i bad, mens jeg prøvede at genfinde glæden ved livet. En rugbrødsklapper med Nutella var dét, der skulle til;) Og med humøret og blodsukkeret i god behold, vinkede Ane, lillebror og jeg farvel til Fyrsten, som tog ud for at hygge med nogle kolleger.

Første aften som ‘enlig’ mor…. Hvis man ser bort fra den der ene gang, hvor det ikke var planlagt, altså. Det er nu gået ret fint, hvis jeg skal sige det selv. Den første forhindring blev, at jeg havde glemt at bede Fyrsten om at hive microovnen frem, så vi kunne lune rester. Jeg var fristet til at gøre det selv, men nu er der kun 2 uger tilbage af min “må ikke bære tunge ting”-periode, så jeg besluttede at improvisere. Jeg skar grøntsager og kartofler i tern og smed i fad og hældte en omgang sammenrørt æg, mælk og parmesanost ud over, og så var den i vinkel. Næste forhindring var lillebror, som gerne ville ha’ babs og opmærksomhed sådan cirka samtidig med at Ane skulle puttes. Løsningen blev at hive hendes dyne ned på sofaen, så hun kunne nusses med den ene hånd og lillebror med den anden. Klokken blev alt for mange, før hun faldt i søvn, men det var nu svært hyggeligt alligevel:)

Nu tænker jeg lige at nyde en time eller to for mig selv med lidt vasketøj og andre småting, mens iPaden underholder mig med et eller andet ligegyldigt. Og så vil jeg hoppe ind på sofaen under dynen med mine børn. Jeg må jo ikke bære Ane ovenpå, og ‘If you can’t lift them – join them!’;)

God lørdag aften derude:)

image

0 kommentarer til “Lørdag på sofaen”

  1. Åh, det lyder nu ret så hyggeligt med sofa-putning:) Lyder ret lækkert med den aftensmad du lige biksede sammen:) Godt at høre, at det kun var nødvendigt med en nutellamad efter Ikea. Sådan en Ikea tur kan altså godt tage pusten fra selv den mest garvede shopper:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.