Gode indlæg fra uge 8

Jeg tyvstjæler lige Mikkels fremragende idé og deler tre gode blogindlæg fra denne uge:)

Jeg synes, det er sådan en fin idé, for jeg følger virkelig mange blogs. Virkelig mange GODE blogs! Og jeg falder ind imellem over indlæg, som rammer mig dybere end andre. Dem, der er særligt sjove, velskrevne, vigtige eller andet. Og dem vil jeg gerne dele med jer.

Jeg kunne godt tænke mig at gøre det til en fast uge-ting. Men vi kender mig, så nu starter jeg bare med denne uge og ser, hvad der sker.

image

Første indlæg finder I hos Christina, og det handler om, når man vælger flaske fremfor amning. Jeg er ammende med kæmpestort A. Jeg sætter en stolthed i at amme! For jeg kæmpede med næb, klør, brystbetændelse og pumpe for at amme Ane. Jeg kom, jeg så og jeg ammede – i 18 måneder! – på trods af at jeg ikke havde født. Det er helt uden tvivl mit livs vigtigste bedrift. MEN jeg er slet ikke i tvivl om, at amning ikke er for alle. Nogle mødre vælger det fra på forhånd af forskellige årsager, mens andre kæmper en forgæves kamp for at få amningen op at køre. Og hvor jeg ofte måtte høre folks meninger om, at jeg valgte at amme Ane så længe, må andre mødre lægge øre til, at de for alt i verden skal amme.

Jeg har skrevet om min ammehistorie til et temanummer fra Forældre og Fødsel, som udkommer i næste måned. En af mine pointer er, at amning ikke nødvendigvis skal være let, men at det kan være noget man må kæmpe for. Hvis man vil! Hvis det giver mening! Hvis det er kampen værd! Og dét kan man kun selv vurdere. At man vælger flaske fremfor amning gør – naturligvis! – ikke én til en dårligere mor.

Næste indlæg kommer fra Anne-Li og handler om at være særligt sensitiv. Anne-Li skriver generelt virkelig godt, og dette indlæg er ingen undtagelse. Jeg havde ingen særlig forhåndskendskab til emnet før, som Anne-Li også selv beskriver – det pludselig blev meget brugt i blogland. Indlægget giver et rigtig fint og personligt indblik i, hvad det vil sige at være særligt sensitiv.

Sidst, men ikke mindst: Miriam. Det er efterhånden sagt flere gange, men Miriam er og bliver min absolutte yndlingsblogger! Hun er fandenivoldsk, intelligent, velformuleret og sarkastisk. En vidunderlig cocktail:)

Dette indlæg er et af de mere personlige fra Miriams hånd, og jeg vil egentlig ikke selv sætte så mange ord på det. Men jeg synes, I skal læse det. For det er stærkt, trist og smukt på én og samme tid.

 

Smid gerne en kommentar, hvis I selv er stødt på nogle indlæg på det seneste, som I synes, vi andre burde læse:)

 

0 kommentarer til “Gode indlæg fra uge 8”

  1. Tusind tak for henvisningerne … Det er altid så dejligt at blive fulgt hen til gode blogs, man ikke kender, det var fx også sådan at jeg fandt vej hertil din blog 🙂
    God søndag 🙂

  2. Det ville være en god føljeton 🙂 Jeg læser nærmest kun 4 blogs og kunne godt tænke mig at blive inspireret. .. Miriam har jeg lært at kende da du for 2 år siden præsentere hende og sikke et bekendtskab, så jeg læser gerne med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.