Et lille tip til mine med-kejserinder

I forlængelse af mit indlæg fra tidligere i dag har en læser tippet mig om, at Kejserinderne i dag – KUN i dag – har 50% på deres online træningsforløb. Og sådan et tip må naturligvis gives videre:)

Kurset skulle efter sigende være helt fantastisk! Jeg havde egentlig tænkt mig at melde mig til det for noget tid siden, men så skete det med vaskemaskinen og bilen og så det med a-kassen, og så var 1300 kr lige pludselig ret mange penge. Men 648 kan altså godt skrabes sammen! Og….. så er det stadig hjemme på stuegulvet:) Jeg har pt tre mødregrupper og to mega meget højgravide veninder, så jeg kommer rigeligt ud ad huset i forvejen. Det er svært tiltalende at kunne træne maven med professionel hjælp herhjemme. Forløbet er delt op i 8 moduler á 8 uger, eller længere, hvis man er lidt sløv i optrækket;) De første 6 uger træner man et kvarter om dagen, og de sidste 2 uger er det 30 minutter 3 gange om ugen. Man modtager øvelser og instrukser online, samt får adgang til en facebook-gruppe, hvor man kan følges med andre.

Jeg er klar! Skal du være med?

Du kan læse meget på Kejserindernes hjemmeside her og deres facebookside her. Nu vi er ved det – så må I også godt hoppe ind og smide et like på min facebookside, hvis I vil følge med der:)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.