Gode indlæg – uge 9

Denne uges gode indlæg er lidt anderledes end sidste uges, som hovedsageligt var udvalgt pga deres emner og dét, at de var virkelig velskrevne:)

De her er nu også velskrevne, men mest af alt er det gode tips, som du måske kan bruge!

image

Første indlæg findes hos Heidi og består af 10 gode råd til dig, som skal føde. En liste jeg gerne havde læst for 10 uger siden;) Heidi er jordemoder og har selv produceret en del børn, så hun ved, hvad hun snakker om!

Næste indlæg er faktisk også skrevet af en jordemoder, men det har ikke en skid med indlægget at gøre. Tina giver gode fifs til dem, der overvejer at købe hus:) Jeg synes, at Tina påpeger nogle ret vigtige pointer, på trods af at vi selv gjorde det stik modsatte, da vi købte Palæet. Vi var overhovedet ikke fornuftige – vi var forelskede. Og så gælder der andre spilleregler;) Det er faktisk et punkt, som jeg tænker, at man godt kunne tilføje. Jeg kender et par stykker, som tog sig liiiiidt for god tid og forhandlede lidt for meget, og så røg drømmehuset for næsen af dem. Så tag lige den med i overvejelserne også – nogle gange skal man slå til, når der er noget, man virkelig gerne vil ha’:)

Sidste indlæg er en give away hos Daniel, som jeg egentlig nok burde holde for mig selv, for jeg vil virkelig gerne vinde! Daniel arbejder hos Bloggers Delight, og det er ham, der har hjulpet mig med at opsætte mig blog (“hjulpet mig med” betyder, at han har gjort det!). Og det er ham, jeg skriver til, når jeg er i tvivl om ting, hvilket er tit, for han er altid så pisse sød og hjælpsom:)

Daniel har netop udviklet en ny, fed kalender kaldet ‘Future Planner’, og jeg er lidt misundelig over ikke selv at have fået idéen! For den er egentlig simpel nok, men ikke desto mindre pisse fed. Det er en evighedskalender, hvor man skriver direkte på glasset (altså i rammen) – når en ny måned starter, visker man ud og tager hul på næste måned. Den fås også til madplan, hvilket jeg er ret vild med!

0 kommentarer til “Gode indlæg – uge 9”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.