“Kæft, hvor er du nederen, mor!”

Jeg er ret sikker på, at Ane ville protestere højlydt, hvis hun kendte til nogle af de ting, som jeg gør bag hendes ryg! Eller bare ude i køkkenet – som i går aftes, hvor jeg nød en bolle med E-numre. Hvis Ane så det, ville hun også ha’ én. Og det sku’ hun ikke, for vi sku’ jo spise lige om lidt. Desuden var det den sidste bolle, og jeg havde ikke lyst til at dele;) Lidt det samme sker, når jeg, gemt bag køleskabslågen, hælder en drikkeyoghurt i mig. Den med blåbær er pisse god. Men den er også lidt dyrere og lidt mere usund end de havregryn, som Ane får serveret.

image

Eller når jeg lyver.

Nej, det er ikke chokolade. Det er kaffe! Meget, meget tør kaffe!”

“Dine 38 bamser?? Nej, dem har jeg ikke set (eller afleveret til genbrugsbutikken….)”

“Det er batterierne, skat. De er helt døde. Det var en skam. Jeg ville ellers gerne ha’ hørt dig spille trompet.”

“Nej, legepladsen holder lukket om søndagen.”

 

Eller når Ane ‘ønsker sig’ undertøj eller badekar i fødselsdagsgave. For det er jo meget federe end en Elsa-tryllestav! “Åh, tusind tak for den autostol, tante! Den glæder jeg mig meget til at sidde i!” sagde ingen 2-årig nogensinde.

 

Jeg rykker også om på hendes legetøj, således at det er det fine, det hjemmelavede, det i træ, der står tilgængeligt. Altså det kedelige. Det farverige og larmende bliver puttet i kasser og sat på øverste hylde. Der er naturligvis en lille mærkat på, så Ane kan se, hvilken kasse det ligger i;) Så må hun jo lære at læse, hvis hun vil lege med det. Ingen arme, ingen småkager.

 

Lortemor.

 

 

0 kommentarer til ““Kæft, hvor er du nederen, mor!””

  1. Jeg smider det larmende legetøj ud, når det har lagt længe nok i en kasse på øverste hylde og jeg spiser lynhurtigt 2-3 ostehaps i køkkenet imens mine piger er i stuen (fordelen ved ikke at have køkken-alrum).
    Jeg får også nogle gange nyt tøj, uden at købe en trevl til mine børn, selvom børnetøjet er sødt og selvom de mangler strømpebukser… Hip hurra for mor og for at huske at forkæle sig selv og bare æde en masse gode sager når ingen kigger 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.