Knib, for dælen!

8-ugers undersøgelsen, som blev aflyst i sidste uge, kalder på mig i dag. Og jeg kniber som besat! For det skal man jo – knibe. Særligt efter en fødsel. Og man kan lave alle mulige aftaler med sig selv – jeg vil knibe, når jeg børster tænder, vasker hænder, står i kø mm. Men personligt glemmer jeg det. Indtil nogen taler om det. Så kniber man, så panden rynker og kæberne spænder! Du gør det lige nu, ikk’?! Selv tak;)

Min meget højgravide veninde, Maria, kommer forbi senere i dag. Maria er ret så vidunderlig. Hun er farverig og flagrende og har blomster og elefanter tatoveret rundt omkring. Hun har termin om 9 dage, og det hun glæder sig allermest til, når hun har født, er (udover barnet, naturligvis) at kunne løbe. Altså ikke sådan løbetræne! Men bare det at kroppen føles lettere og mere mobil. Og da Maria forklarede, hvordan hun så sig selv løbe på en blomstereng, måtte jeg smile lidt. For jeg kan også godt se det for mig. Maria, med sit lange, tykke, hennafarvede hår, der løber hen over en blomstereng. Indsæt selv underlægningsmusik, jeg foreslår Eva Cassidy. Og for hvert lille hop, klasker ammelapperne op i fjæset på hende, mens små dråber af urin danner en lille sky bag hende. Åh ja, jeg ser det tydeligt;)

Jeg har ikke engang født vaginalt, og alligevel føler jeg til tider, at min bækkenbund er slappere end slap. Og lidt slappere end det. Pt er jeg ramt af en forkølelse med både host og nys, som gør, at jeg ledsages af en svag dunst af urin. Det er fandme hyggeligt;)

Gåturen op til lægen varer cirka 40 minutter, og jeg har tænkt mig at knibe hele vejen! Så hvis du ser en lille dame med en barnevogn på Hvidovrevej, som ser meget koncentreret ud, så er det bare mig:)

0 kommentarer til “Knib, for dælen!”

  1. Haha… jeg forestiller mig noget mere romantisk. Noget med at jeg svæver som en fjer i vinden, fuglene pipper, bierne summer, det dufter varmt og orange og der er ingen urin og babse-klask. Jeg bliver sikkert klogere;-) Måske jeg bliver tilfreds med bare at kunne bukke mig ubesværet efter det mine små, tykke, vandfyldte fingre har tabt på gulvet;-)

  2. Jeg har en knibe-app, som hver aften fortæller mig at det er tid til knib. Meget pædagogisk stemme, der fører en igennem forskellige programmer, alt efter hvilket niveau man er på. Jeg har termin 2. april og tænker at jeg fortsætter efter babys ankomst – men med forkølelse fra helvede og nys en masse, så er det allerede en god investering 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.