Forresten #4

 • Vi er indkaldt til møde i Statsforvaltningen i morgen. Ifølge det brev, vi har modtaget, skal vi orienteres om konsekvenserne ved adoption. Altså hvad det kommer til at betyde, at jeg adopterer Ane. Personligt forestiller jeg mig, at det fremover fortsat bliver min opgave at tørre snotnæser og puste på skrabede knæ. At vi kommer hjem med den endelige underskrift, tør jeg næsten ikke håbe på! Det ville på en eller anden måde være for nemt. Altså hvis man ser bort fra de 32 måneders ventetid, de tre ansøgninger om dispensation, samt den ene klage til Ankestyrelse….

 

 • Vi får besøg af fotograf Frederikke Brostrup i morgen, som også var her og tage billeder, da Ane var yngre. I stedet for bare at rydde op og gøre rent i et par rum, så vi kan tage billeder der, er jeg gået i gang med hele hytten. Så nu sejler ALLE rum. Flot, Elisabeth!

 

 • Og i forlængelse heraf må jeg hellere tilføje, at Fyrsten er på job, så jeg er alene hjemme med ungerne. Ane er sød til at hjælpe mig med at rydde op – hver gang jeg putter noget i en kasse, tager hun det op igen. Det bliver en lang dag….

 

 • Er lillebror (7-9-13) sådan et barn, der falder i søvn i barnevognen af sig selv:) Fuuuuuck, hvor gik jeg mange, lange ture med Ane, som var den modsatte type barn! Til gengæld er de rørende enige om, at søvn er overvurderet, så 45 minutter er en lang lur. Moren er ikke enig!

 

 • Kunne jeg stadig rigtig godt tænke mig en fortælling fra en ægdonor og -modtager, så er du sådan én, hører jeg meget gerne fra dig:)

 

Sådan her så udestuen ud, da jeg gik i gang. Mon man burde leje en container??
Sådan her så udestuen ud, da jeg gik i gang. Mon man burde leje en container??

 

0 kommentarer til “Forresten #4”

 1. Min den yngste rydder op på samme måde… Ved simpelthen ikke hvorfor det åbenbart er sådan medfødt at gøre det. Dog har den store lært det – at fylde alt ind i skabene og lukke. Voila. Intet rod…
  Vi skal have rengøring idag – hvilket også kræver oprydning først… Gab

 2. Jeg har ikke læst med fra starten, så jeg er simpelthen nødt til at spørge – hvad er historien bag at det er så svært for dig at adoptere Ane? Så vidt jeg har opfanget, så har din søster båret Ane (med Fyrsten (og dig?) som doner? (jeg skal vist have læst bloggen fra start på et tidspunkt 😉

  1. Min søster har båret og brugt eget æg:) Det med ægget er egentlig uvedkommende, for selv hvis det havde været mit æg, ville hun stadig figurere som den juridiske mor. I DK er det den fødende kvinde, som er mor. Jeg har derfor skulle vente 2 1/2 år på at kunne stedbarnsadoptere – og det er så nu:)

   1. Okay, det giver mening 🙂 Hvordan fungerer det mellem jer at hun er biologisk mor (og biologisk har barn med Fyrsten)? – jeg tænker at du SELVFØLGELIG er mor til Ane! Men kan i skelne det (og lade dig og Fyrsten om opdragelse med alt hvad det medfølger, uden følelser fra nogen parter involveret)? Jeg håber ikke at det lyder dømmende, for det er det virkelig slet ikke! Jeg syntes simpelthen at det er så fantastisk, og jeg håber (tror) virkelig at jeg selv ville gøre det samme 🙂

    Jeg krydser i øvrigt fingre for jer, og håber at du endelig får lov til at adoptere Ane 🙂

    1. Jeg oplever slet ikke dine spørgsmål som dømmende:) Kan godt forstå man tænker tanken, når man ikke selv står i det:)
     Men det fungerer fuldstændig, som jeg forestiller mig, at det også ville ha’ gjort, hvis jeg selv havde født hende – fx at min søster skælder mig ud over, at jeg selv klipper hende;) Min søster er fuldstændig afklaret med, at jeg er mor, og hun selv er mosteren, der stopfodrer hende med skumfiduser, når jeg ser den anden vej;)

     1. Det er jeg glad for! Jeg ville også bare sikre mig, så det ikke blev misforstået 😉
      Hvor er det fedt at det fungerer for jer! Og som moster kan jeg også kun sige at det er vores job at forkæle vores niecer og nevøer 😀

 3. He he…sådan rydder jeg også op!! Det fører nogle gange til helt håbløse situationer og for mig tager det dagevis at rydde kontoret op!! Og legeværelset kommer jeg aldrig i bund med! Jeg håber du nåede til bunds i dag…eller når det i nat😉 Eller i det mindste når at flytte alt rodet ind i ét rum😉 God arbejdslyst…

 4. Kan næsten ikke vente på næste Update! Håber SÅ MEGET at adoptionen endelig går igennem!
  Jeg har den skønneste og sejeste veninde, som er vokset op i Sydamerika. Som 16 årig bliver hun gravid med en indfødt, og vælger at rejse tilbage til dk og føde sit barn -ung og alene i “et fremmed land”, da det var ti år siden hun sidst havde været i dk! Heldigvis møder hun en dejlig mand da hendes datter er 6 måneder, og barnet vokser op med ham som far. (Dog vel vidende at han ikke er biologisk) Da datteren fylder 18 år, vælger de sammen at søge om at han skal adoptere hende. Hun har aldrig set eller haft nogen som helst kontakt til biologiske far fra sydamerika, som ingen ved hvem er! Til trods for dette, tog det dem 6 år før adoptionen gik igennem og de blev mødt af en masse “skrankepaver” og løftede øjenbryn og meninger om at det da var noget mærkeligt noget ! Da adoptionen endelig gik igennem gav faren barselskage på arbejdet, for at fejre at han nu endelig var blevet “rigtig” far -til sin datter på 24 år ! ❤️

 5. Endnu et skønt indlæg. Vi krydser fingre for den underskrift! Og hvor fedt at du spørger efter æg-donorer og -modtagere, håber sådan vi kan høre nogle flere historier 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.