Dagen i dag – so far….

Dagen startede sådan her:

image

…. Så kan det ligesom ikke være helt skidt, vel?:)

Da vi havde afleveret Ane hos hendes veninde, Karla, fandt jeg brevet fra Statsforvaltningen frem i min e-boks. Jeg kunne så konstatere, at mødet IKKE var i Kbh. NV, som jeg troede, men tværtimod lige rundt om hjørnet. Altså var vi ca. tre kvarter for tidligt på den. Venteværelset var ikke særlig ventevenligt. Ingen aviser eller ugeblade. Så jeg hoppede ind på Politikens hjemmeside og ku’ fortælle Jess, at der skete grimme ting i Bruxelles. Han ku’ så passende fortælle mig, at det var han godt klar over i og med, at vi havde hørt det i radioen i bilen. En rimelig god indikation på, hvor mit hoved var. Fulgt op af, at jeg gav mig til at lede efter min læbepomade. Jeg havde jo lige i bilen konstateret, at den lå på sædet i stedet for i tasken. Så havde jeg vel lagt den tilbage i tasken? Eller hvad?

Læbepomaden lå stadig i bilen, da vi kørte hjemad. Uden underskrift….

Sagsbehandleren var meget, meget sød og sympatisk. Hendes opgave var at sikre sig, at intet ulovligt var foregået. Så vi fortalte historien – igen. Og den blev skrevet ned – igen. Nu skal den så ind og vende ved Ankestyrelsen – igen. Og Ankestyrelsen er en svær instans at blive klog på. Det kan tage tre uger eller 13 måneder.

For fanden altså!

Jeg håbede virkelig, at det var nu. At tingene ville falde på plads, og at det hele ville stoppe her. Men sådan skulle det ikke være…. Forhåbenlig bliver min Asti ikke for gammel.

Det er bare et stykke papir! Jeg var glad og smilende, da vi sagde pænt farvel til den rare dame. Sagde til hende, at et par måneder fra eller til jo ikke gjorde den store forskel. Men lige nu har jeg sådan en tom fornemmelse i kroppen. Som om luften er gået ud af ballonen…..

(Det her skrev jeg i formiddags, men nåede aldrig at trykke ‘udgiv’. Eftermiddagen blev ret dejlig, og nu er vi på vej ud af døren til endnu en dejlig oplevelse:) Det må I have tilgode!)

0 kommentarer til “Dagen i dag – so far….”

  1. Ankestyrelsen? Som i klage, som i afslag? :-/
    Eller skal de bare træffe afgørelse om genoptagelse, fordi de har truffet afgørelse tidligere?

  2. Hvis du på nogen måde boede tættere på kom jeg forbi og gav jer onklens aller lækreste champagne når i får den underskrift (den fortjener mere end asti!)… Jeg håber på uger og ikke måneder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.