Hvad dagen i går ellers bød på:)

Annonce

Som jeg skrev i går, havde jeg sådan en lidt halvfesen fornemmelse i kroppen, da vi kom hjem fra mødet i Statsforvaltningen.

Glad, fordi det jo var gået godt! Fordi sagsbehandleren var virkelig sød, og fordi at nu var de sidste ting ligesom på plads. Ærgerlig, fordi jeg virkelig havde håbet på, at det var mødET.

Så da vi kom hjem, havde jeg mest af alt lyst til at kravle ned under dynen, hvilket desværre ikke var en mulighed. Vi skulle nemlig ha’ besøg af fotograf Frederikke Brostrup, som også gæstede Palæet for to år siden, da Ane var en bette størrelse. Egentlig skulle Frederikke have været med til lillebrors fødsel, men jeg lagde mig som bekendt på operationsbordet, og Frederikke lagde sig med en influenza. Så i stedet tilbød hun at komme nu og tage nogle billeder af os alle sammen.

Ane var, ligesom jeg, træt ovenpå sin legedate, så hun faldt i søvn på Fyrstens skød 7 minutter før Frederikke ankom. Jeg havde ellers fundet både maling, stempler, farverige piberensere og alverdens andet kreagøgl frem i håbet om, at det kunne give den unge dame et energiboost, men søvnen vandt. Og lige netop i sådan situation er det jo rimelig fantastisk, at Frederikke kom her, fremfor at vi skulle ud. For Ane fik lov at sove, hun vågnede i sit eget tempo, og da Frederikke havde vundet hendes tillid ved at iklæde sig Minnie Mouse-ører, fik hun lov til både at lege med og tage billeder af Ane:) Hun fik også skudt nogle fine (forestiller jeg mig) billeder af lillebror med munden fuld af babs.

Jeg glæder mig sådan til at se billederne, når de er klar! Indtil videre har Frederikke sendt en lille smagsprøve, og det lover VIRKELIG godt:

imageimage

Jaaaa, hun er satme dygtig! Men det hjælper naturligvis også på det, at jeg stillede så lækre menneskebørn til rådighed;)

Da Frederikke havde pakket kameraet sammen, hoppede vi i bilen og kørte mod Hvidovre Hospital for at hilse på en splinterny verdensborger og høre om en fantastisk hjemmefødsel! Og for ligesom at sætte trumf på en dag fuld af blandede følelser og oplevelser, drejede vi forbi Mac D. og nappede aftensmaden med hjem. Jeg havde desuden en hindbærsnitte liggende på sukkerlageret, som blev indtaget i selskab med Hammerslag, mens lillebror sov, og Fyrsten puttede Ane:)

Så alt i alt endte det med at blive en ret så dejlig dag! (Og nat – lillebror sov fra kl. 21 til 4.27!!!)

 

– Fotograferingen var en gave, derfor er indlægget markeret som ‘annonce’:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.