Instagramvenligt børneværelse??

Niks! Til gengæld er det herre børnevenligt;)

image

Ane har ikke et ‘rigtigt’ værelse. Hun har et rum på førstesalen, hvor hun har en seng og en reol og et gulv beklædt med bamser, enlige strømper og størknet snotpapir. Det er et gammelt loftrum, hvor tapetet bogstavelig talt hænger i laser. Nogle steder mere end andre, for når Ane går forbi en løs flap, så SKAL der lige hives!

En eller anden dag skal værelset laves. Væggene skal rives ned og nye skal op. Skunken skal inddrages, og der skal bygges en alkove eller noget andet smart i forhold til skråvæggene. Men tingene kan som bekendt godt tage sin tid herhjemme. Det er på ingen måder et ‘haster!’-projekt, for Ane vil naturligvis helst være, hvor vi er, hvilket er nedenunder. Vi er så heldige at have fire stuer. Én fungerer som spisestue, en anden som opholdsstue, en tredje som kontor/musikrum og til sidst er der udestuen, som lige nu er mit og Anes værelse. Jeg har bord og skab til stoffer (de bløde af slagsen) i den ene ende, og i den anden har Ane frit spil på undtagelse af et par hylder, som jeg har lagt beslag på. Det var blandt andet dette rum, som jeg havde kastet mig frådende over forleden. Fyrsten har brugt vinteren på at bygge væg-til-væg-reol og skydedøre til vores cykelskur, og det er foregået i udestuen. Nu, hvor vejret igen tillader, at projekterne hovedsageligt kan holdes udendørs, har Ane og jeg fået vores rum igen.

Og vi er MEGET glade! Særligt Ane:)

image

Jeg skal da overhovedet ikke holde mig for fin til at indrømme, at jeg gerne havde smækket en douche tipi, en Miffy lampe, en lightbox og en masse pastelfarvet pynt op derude. Det er sgu da pænt! I hvert fald indtil Ane formodentlig ville tørre næse i tipien og give Miffy en på lampen (hø!). Jeg lever sædvanligvis efter den devise, at børn (nok mest mine egne) naturligvis skal lære at passe på deres ting. Alt behøver ikke raseres eller kastes med. MEN når det er onsdag eftermiddag og lillebror hænger i ammelapperne, så gider jeg simpelthen ikke skulle få nervøse trækninger hver gang, jeg hører en lyd, fordi jeg forestiller mig, at Ane leger lasso med sin lyskæde. For det gør børn (igen – MINE!)! Lige meget hvor ofte de får at vide, at man sagtens kan tage kassen stille og roligt ned, så er det bare lige tanden sjovere at banke den ned med sin kæphest og tømme indholdet ud på hele gulvet.

Anes legeværelset er ikke farvekoordineret. Det er heller ikke alders- eller kønskoordineret, for Ane er en meget favnende pige, som gerne leger med både rangler og fukssvanse;) Hendes mange filthatte er som oftest beklædt med et tykt lag hundehår, fordi de bruger mere tid på gulvet end på hovedet. Og spejlet på væggen kan man sjældent spejle sig i, fordi Ane gavmildt deler ud af store, våde kys – til sig selv.

Ane elsker sit legerum! Og jeg elsker at se hende tusse rundt derude iført tre tylskørter og klovneparyk:) Allermest elsker jeg det faktum, at vi kan lade duploklodserne ligge og flyde på gulvet, indtil byggelysten igen sætter ind. Det er ikke rod, det er leg:)

(Og ja, der var ’tilfældigvis’ ryddet op, da jeg kom forbi for at tage et billede!)

imageimage

0 kommentarer til “Instagramvenligt børneværelse??”

  1. Det er Ane også:) Den bruges flittigt! Og er også den dyreste ting, hun nogensinde har fået;)
   Jaaa, det er der ingen, der rigtig ved;) Ej, salgsopstillingen sagde 97 kvm. Af en eller anden grund er udestuen ikke regnet med, selvom den er isoleret og med radiator. Førstesalen, som er på ca. 50 kvm. er heller ikke regnet med, fordi det er et inddraget loft.

 1. Lækkert rum… (også når det er rodet forestiller jeg mig).

  Jeg deler I øvrigt også er værelse med min datter. Jeg har et skrivebord og en reol. Hun har resten.

  Og dwn der rutschebane ville jeg gerne eje. Men den har da nogle absurde videresalg priser. Jeg stemmer for ikea får dwn i produktion igen.

  1. De breder sig, de små svi…. svesker;)
   Vi gav også overpris for den! Men indtil videre har den været hver en krone værd:)
   Men ja – SÅ mærkeligt, at de ikke sætter den i produktion igen!

 2. Og det er ligesom det skal være!
  Jeg får nervøse trækninger, når jeg læser opslag, hvor mødre klager over farverigt legetøj -FAT DET NU, det er legetøj til BØRN! Ikke til voksne, til børn.
  Og det fryder mig når Tusnilda Cirkeline ikke gider lege med gribebolden af naturgummi, men hviner af fryd over den farverige stofbold 😀
  Okay jeg havde vist noget i klemme et sted, nu er det sluppet løst…og jeg har det MAGET BÆDRE Hø Hø

  1. Muhahahaha:) Ane lever efter mottoet “Jo flere farver, jo bedre!”. Men det gør jeg vist også selv, så det er ikke så sært;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.