Et lille, bitte påskeæg <3

Vi skal afsted til påskefrokost på Lolland lige om lidt. Vi tog samme tur sidste år. Der havde vi dog kun et enkelt barn med i bilen, mens et lille, bitte Jasper-æg var på vandring i mit underliv;)

Min fætter var svært skuffet over, at han og Fyrsten ikke skulle drikke snaps. Men vi skulle køre hjem samme aften. Jeg kan ikke huske, hvad vores undskyldning var for ikke at blive og overnatte. Sandheden fik de ikke. Ingen af dem. Faktisk tror jeg kun, at det var min veninde, Maria, som vidste, at vi næste dag skulle insemineres.

Alle de tidligere behandlinger havde vi været helt åbne om. Både fordi vi forventede, at de ville ende i en graviditet, men også fordi jeg havde et stort behov for at tale om det. Det havde jeg ikke denne gang. Denne behandling talte ikke rigtig i regnskabet. Vi var klogere nu. Vi vidste, at det kunne tage lang tid. Og vi havde ikke behov for at svare på spørgsmål og ‘stå til regnskab’ i forhold til at komme med jævnlige opdateringer. Det var vores lille hemmelighed.

Så vi løj. Og lod snapsen stå. Vi spiste rejemadder, nød det gode selskab og vendte næsen hjemad, spændte på morgendagens begivenhed.

I dag springer jeg atter snapsen over. Denne gang af hensyn til bebsen, der hænger ved mit bryst. Mit allerdejligste påskeæg <3

imageFoto af Frederikke Brostrup.

 

0 kommentarer til “Et lille, bitte påskeæg <3”

  1. Det er så skønt når traditioner ender med at få en ny, større, værdi.
    Vi skal til min brors fødselsdag, hvilket betyder det er et år siden jeg mærkede Villads møffe rundt i min mave første gang.

    Helt stille sad jeg der, midt i fødselsdagsburger og cola, og sugede fornemmelsen af det lille liv til mig. Det minde vil for altid følge mig når vi fejrer min bror

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.