Redekassen legatet og en ganske særlig kvinde

Annonce

Jeg har hverken modtaget produkter, penge eller chokolade for at skrive det, men Mia, som ejer Parcellet, har spurgt, om jeg vil hjælpe med at udbrede kendskabet til hendes nye koncept, Redekassen Legatet. Og det vil jeg naturligvis!!!

EDIT: MEN mine links i dette indlæg er affiliate, så shopper I inde hos Mia via mine links, tjener jeg lidt. Det vidste jeg bare ikke, da jeg skrev indlægget:)

image

Jer, der har fulgt med herinde længe ved, at vejen til Ane var lang og brolagt med store økonomiske omkostninger. En mindre detalje i livets regnestykke, men det fyldte ret meget for os, da vi stod i det. Vi er heldigvis bare så pisse priviligerede, at vi både har en masse venner og familie, som hellere end gerne hjalp, både økonomisk, men også med babyting, da først Ane endelig kom. Og en del af jer læsere her, samt en masse følgere fra Instagram, sendte alverdens ting og sager. Stofbleer, legetøj, flaskevarmer, tøj og meget, meget mere! Jeg er stadig den dag i dag DYBT TAKNEMMELIG for al den kærlighed og omsorg vi modtog:)

Derfor er jeg fuldstændig vild med Mias idé! Den går ud på, at man kan søge selv eller på vegne af andre, hvis man af den ene eller anden grund har brug for en lille håndsrækning som gravid eller nybagt mor. Og er man heldig, kan man modtage et legat, så man kan sammensætte en redekasse med ting til baby for en værdi af 5000 kr.

Orv, det er en fin tanke, synes jeg!!!

Jeg ved godt, hvem jeg ville kaste sådan et legat efter, hvis jeg frit kunne vælge. Ikke fordi hun som sådan er økonomisk eller på anden måde trængende, men fordi hun er så pisse, møghamrende, mega sød, sej og dejlig! Måske I kender hende? Hun går under navnet @tenna_og_alle_de_andre på Instagram. ‘Alle de andre’ er hendes mand, hendes to døtre og den lillebror, der lige nu vokser under hendes hjerte.

Jeg har lært Tenna at kende gennem Instagram. Ane og Tennas yngste datter, Phoebe, er født samme dag, og da Tenna fik idéen om at lave en Instagram-mødregruppe, hev hun mig med. Jeg synes, at Tenna er temmelig bad ass! Mens hun gik på barsel med Phoebe, var hendes mand under uddannelse og havde arbejde ved siden af, hvilket man jo oftest er nødt til. Så Tenna var på hårdt arbejde derhjemme med en nyfødt og en 3-årig. JEG siger ‘hårdt arbejde’, fordi jeg står i det samme et par timer eller 5 om ugen, og jeg synes personligt, at det trækker tænder ud. Alligevel tror jeg aldrig nogensinde, at jeg har hørt Tenna brokke sig! Aldrig! Hun er evigt glad, optimistisk og overskudsagtig, og arrangerede også lige et bryllup og passede og plejede en kolonihave ved siden af. Til sammenligning er succeskriteriet herhjemme at huske at skifte trusser på daglig basis! Og det lykkes ikke altid…

Jeg var hjemme ved Tenna for nogle uger siden sammen med nogen af de andre fra vores mødregruppe. 5 børn var der, plus lillebror. Og alle ungerne ville være i stuen med os andre, hvorfor alt legetøjet blev hevet derind. Også boldbadet. Som de selvfølgelig synes skulle hældes ud over gulvet. På et tidspunkt kigger Tenna tænksomt rundt i stuen. Jeg er også tænksom – “Fuuuuck!” tænker jeg. Tenna tænker tydeligvis noget andet, for i stedet for et ‘fuck’, kommer dette ud af hendes mund:

“Det er bare så vidunderligt, når der er liv i lejligheden!:)”

Det der, mine damer, det er ret meget indbegrebet af Tenna, og derfor ville jeg elske at se hende blive forkælet med lidt lækre sager til deres lillebror:) Fordi hun virkelig fortjener det!

Hvem synes du, fortjener forkælelse og hvorfor? 🙂

Læs meget mere om Redekassen Legatet lige her!

0 kommentarer til “Redekassen legatet og en ganske særlig kvinde”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.