Smørbabser, tis og cocktailpølser

Jeg har været et smut forbi sundhedscenteret i dag og få lillebror målt og vejet, da vores sundhedsplejerske er syg. Jeg havde godt en lille fornemmelse og nogle meget lange arme, der sagde mig, at han er godt polstret.

69 cm og 7,5 kg her et par dage før han rammer de 3 mdr. Til sammenligning vejede Ane cirka det samme, da hun var 7 mdr…. Jaaaa, her gik jeg og troede, at jeg havde fløde i babserne, når det nok nærmere er ren smør!

For at gøre lidt ekstra indtryk på sundhedsplejersken, besluttede lillebror, at han lige ville demonstrere sine andre evner ved at lave et lille springvand og tømme sin øjensynligt bundløse blære ud over sin mor. Hvorfor er det lige, at man altid pakker mega meget skiftetøj til ungerne, men intet til sig selv??!

Nuvel, det gælder jo om gribe livets små tissetårer og få det bedste ud af dem, så jeg satte næsen mod første og bedste tøjbutik for at få fingrene i en tør bluse. Jeg havde stadig et par timers gåtur foran mig med et besøg hos lægen til tre måneders vaccine og endnu et på hospitalet for at få nappet lidt blod og tjekket stofskiftet, og solen var ingen stedet at se, så jeg frøs ærlig talt en smule. Men altså – jeg bor i Hvidovre, som ikke just er noget modemekka. Og den eneste butik jeg mødte på mig vej, bestod af tøj, der enten var lige lovlig douche og dullet eller havde fået et lille strejf af fjer, frynser og blonder. Så vil jeg fandme hellere fryse!

Men men men – som altid slog jeg lige et smut fordi SuperBrugsen, som har en ‘Mindre madspild’ montre, der sjældent skuffer. Og så kan man både være gennemkold og lugte lidt af urin, men hvad gør det, når man står overfor noget så vidunderligt som cocktailpølser til 5 kr. pakken??! Åh, du dejlige torsdag:) Og nej, jeg planlægger ikke en brunch eller en ordentlig røvfuld kødsovs – det her er snacks til morgendagens X-Factor finale. Cocktailpølser er SÅ meget bedre end bland selv slik!

image

 

… Men med tanke på at selvsamme Brugsen er så skide sød at sætte bland selv slikket ned til 6,95 om fredagen, så tænker jeg at gå all in og nappe begge dele:) Vild ungdom!

 

0 kommentarer til “Smørbabser, tis og cocktailpølser”

  1. Sikke dog et dejligt livsglad indlæg. Jeg elsker også cocktailpølser men dem i dåse… Jeg ved godt det ikke er kød, men hey det er også ret moderne, det med at skære ned på kødet 😃

  2. Jeg har fulgt din blok et stykke tid og vil bare tilkendegive, at den altid lyser op på en grå dag:-) Du kan noget med ord og et herligt livssyn.
    Hilsen fra en trofast læser

    1. Og jeg tænker at din starstruckness (fedt ord!) ville dale, hvis du mødte mig i Netto med cykelhjelmen på;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.